reklama

Mamy majowe 2009

Zaczne od spóźnionyxh życzeń dla Majeczkji i Miłoszka no i oczywiście Ankzoc wszystkiego najlepszego!!!
A teraz aktualne życzonka dla Zofika i Agi wszystkiego naj naj z okazaji pół roczku samych dobrych rzeczy:-)
Dziewczyny próbowałam was nadrobić ale jeszcze kilka stron mi zoistało dlatego nie będę odpsiywac wszystkim po kolei mam dziś dużo pracy postaram się wpadać jak najczęściej w weekend byłam w szkole dlatego teraz mam mnóstwo do nadrobienia

reklama
hejka Kobity...ale mnie ominęło znów...:eek:
ale spoko, nadrobiłam już te trzysta milionó stron , które naklepałyście i kompletnie zapomniałam co miałam napisać....

najważniejsze Ty życzenia dla naszych półroczniaków
ekhm...
MAJECZKO, MIŁOSZKU i ZOSIU
życzę Wam szkrabiki kochane byście nadal były takie słodkie jakie jesteście, byście robiły postepy ku uciesze waszych mamus, byście pospać im dały w nocy no bo przecież już jesteście taaacy duzi :-D
i najważniejsze, by uśmiech nie schodził Wam z pysiaczków.
Dużo buziaków od cioci Confi i Damianka :tak::tak::tak:

a ten torcik jest dla Was wszystkich...

16aw8bs.jpg

osobne życzenia dla Ankzoc z okazji urodzin...

Życzę Ci pogody ducha
- abyś godziła się z tym czego nie możesz zmienić,
I odwagi
- abyś zmienia to co zmienić możesz.
I szczęścia
- aby Ci się jedno z drugim nie popier**** :-D:-D:-D
2wnmj5k.jpg

na razie musze uciekać do Damiana bo marudzi...potem jeszcze coś napiszę...
w DDTVN jest reportaż o kobiecie która przez brak opieki położnych urodziła na podłogę :eek::eek::eek:
kur*** co się dzieje w tych szpitalach...koszmar :eek::eek::eek:

Helloo :-)

melduje sie totalnie niewyspana - Jagoda odpuściła nam dopiero ok. 2:00 (ja nie wiem jak moj M miał siłę wstać na 7:00 do pracy)

dzisiaj mam ostry dzionek - wlaśnie siedze w przypisach prawnych, pozniej cos porobie na autocadzie...
A powiem Wam, że nie mam jakos do tego serca... Rozmowa już jutro..
W ogóle od jutra rozpocznie się grudzień, co tez mnie z lekka dołuje... Czas za szybko leci!!!

mimo wszystko postaram sie być z Wami w ramach relaksu:tak:;-);-);-) miłego dzionka!!!

Zofiku i Aguś - raz jeszcze wszystkiego najlepszego!!!

Dzień dobry Majóweczki!

*Aga* ucałuj Zofika od cioci mamstud i Gaby! :-)

Wczoraj nawet się nie pożegnałam, poszłam do Gaby i już z nią zasnęłam... Jesteśmy po kolejnym zastrzyku, mała śpi. Słonko świeci, a my kolejny dzień w domku.

tsarina gdyby Nergal prowadził programy w TVP to bym nawet "Mam talent" oglądała :-)

Hejka:-)

Wszystkiego Dobrego dla Zosi:-):-)

A moja padla o 12 a na dodatek miala dwie nocne pobudki,jak nigdy. Takze ja tez niewyspana. Milego dzionka zycze,troszke mam dzisiaj zalatwiania w urzedach,brrr...

Hejo, my też dziś w nocy nie ciekawie. :dry:
Ale udało mi się wcześniej wstać. :dry:

Sto lat dla Zofika!!!

Ja chyba lecę po bułki. Nie chce mi się bo zimno, ale mam ochotę na świeże chrupiące bułeczki. A Przy okazji wezmę sobie jakiegoś croissont'a do kawy.:tak::tak::tak::-p:-p:-p Może komuś jeszcze kupić? :-):-):-)

Wracam niedługo.:-)

Hej dziewczyny na poczatku:-)

Wszystkiego co najlepsze dla Zosi z okazji ukonczenia 6m-cy:-):-):-)

Ja tez dolaczam dzisiaj do niewyspanych mam:tak: Krzysio jak nigdy nie spal dzis w nocy od 23-ej do 2-ej.:wściekła/y:Nie zeby plakal tylko stekal bo nie mogl zasnac.i wstal o 6-ej rano:szok: no ale teraz spi zobaczymy jak dlugo.To ze on sie budzi co 2h na cyca to sie juz przyzwyczailam ale zeby nie spac pare godz.w nocy co to to nie:no:
Czytalam ze poruszalyscie temat fajeczek ja tez kiedys palilam nalogowo razem z M :tak:ja z przerwami na ciaze i karmienie ale taraz od 4 lat nie pale i nie mam zamiaru wracac do tego wstretnego nalogu:tak:.Byly tylko same minusy palenia:szkoda zdrowia,szkoda kasy,smrod w domu,z geby jedzie,w ogole :-pwszystko jedzie wlosy,ciuchy nie jak sobie przypomne no masakra jakas:wściekła/y:
mamstud to normalne,ze Gabrysia nie ma apetytu przy chorobie i nawet jej nie zmuszaj dawaj tylko cyca i jeszcze raz cyca ty si dobrze odrzywiaj i duzo pij.Jeszcze sie nabuchasz fajek w swoim zyciu:tak::-D
A ja sie ciesze,ze jutro zaczyna sie grudzien nie lubie cos listopada chociaz pogoda laskawa:-)
ktoras z dziewczyn pytala kto karmi jeszcze cyckiem otoz ja karmie i mam zamiar robic to przynajmniej rok,bo Krzysio ma skaze a nie ma nic lepszego niz nasze mleczko przy alergii,nie mam zamiaru karmic mieszankami mlekozastepczymi i jeszcze bulic za to kase jak man swoje mleczko najlepsiejsze na swiecie i za darmoche:tak::-D:tak:

reklama
florencjo - święta racja z tym mleczkim:tak::tak::tak:...
Ja to już trzęsę portami jak to bedzie z Jagódką, jak uda mi się jutro chwycić to stanowisko...
Ona tylko cycek - butelka jest beee, a niekapek służy do zabawy, i poprzez wspolna zabawe może wypije cosik... ehhh:confused2::confused2::confused2:
ja lubie grudzien...ale jakoś tak szybko przyjdzie w tym roku... Dlaczego sierpień nie trwa do dzisiejszego dnia, coo?? Ciepło, fajnie, ja na macierzyńskim;-):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry