reklama

Mamy majowe 2009

też cały czas myślę o Joli od wczoraj jej nie ma. Mam nadzieję, że dziewczynki zdrowe i po prostu ma dużo zajęć...

moniko terapia trwa już 5 dni, czasem tyle wystarcza....mam nadzieję...

reklama
laseczki, jestem strasznie zajęta i tylko tak na chwilkę zaglądam...:zawstydzona/y:
już mi się gorąco robi jak pomyślę ile mam do nadrobienia :eek::eek: no ale - wieczorkiem likierek w rękę i dam radę :tak::-D:-D

wczoraj byliśmy na pożegnaniu u koleżanki która już na stałe wraca do Polski...

dziś robie zamówienia z allegro które będą nam potrzebne na czas naszego pobytu w Pl, a że z allegro dopiero zaczynam się "bawić" więc wszystko zajmuje mi dużo czasu :confused2::crazy:
(wogóle to znajomi naszych znajomych wyskoczyli do mnie z tekstem że przecież mogę zrobić jak oni zrobili - kupić wszystko tutaj i wysłać paczką :szok: a że mam temperamencik i byłam po paru drineczkach więc wywiązała się "rozmowa";-))

oki uciekam na spacerek....

rety doba powinna trwać 48godz :eek::eek:

U mnie z karmieniem dzieci to tak jak u mamstud moj M wciska na sile, a ja tego nie trawie.:wściekła/y:
Uwazam ze jak dziecko jest glodne to zje nawet takie male jak nasze :tak:jak nie chce tzn. ze nie jest glodne :tak:nie dajmy sie zwariowac :tak:wydaje mi sie ze lepiej dziecko przeglodzic niz przekarmic,a jeszcze jak jest na cycku to tam ma wszystko co mu trzeba:-):tak::-D

a ja z takim pytaniem do was ....
...czy któraś z was używa jakiegoś podgrzewacza samochodowego? (jak tak to jakiego).

jak sobie radzicie jak dużo czasu spędzacie poza domem a macie potrzebe przygotowania mleka dla dziecka czy też podgrzania obiadku?

Ja nie pomoge w kwestii podgrzewaczy i innych bo u nas cycus zalatwia wszystko:tak:
Jak jechalismy do Wloch pod koniec sierpnia 16h i pomyslalam sobie,ze gdybym nie karmila naturalnie to byloby ciezko tyle h z takim malenstwem:tak:
No ale barmanka z tego co wiem to sa jakies pojemniczki ktore utrzymuja odp.temp.jedzonka:tak:

...czy któraś z was używa jakiegoś podgrzewacza samochodowego? (jak tak to jakiego).

jak sobie radzicie jak dużo czasu spędzacie poza domem a macie potrzebe przygotowania mleka dla dziecka czy też podgrzania obiadku?
Barmanko, ja zawsze karmię Tomka przed wyjazdem. JesIi jedziemy na dłużej to obiadek daje mu w domu,nawet rano. Wodę na mIeko zabieram wrzątek w termosie, a zimną w dodatkowej buteIce.JesIi jesteśmy dłużej w drodzę to podaje tyIko mIeko ewentuaInie soczek. W domu Tomek pije soczek w temperaturze pokojowej i nigdy go nie podgrzewm tak więc i w samochodzie wIewam go prosto z buteIki..Oczywiscie zabieram ze sobą słoiczki z owocami czy zupką i jak tyIko dojeżdzamy do ceIu to je dostaje.

reklama

Ja mam taki:
Sunshine Kids Podgrzewacz samochodowy
Ale planuje jeszcze zakupic taki:
Podgrzewacz żelowy LOVI
bo w górach na stoku gniazdkowy działał nie będzie:baffled:
Mamstud-Fajnie,ze humorek wraca i Gaba zdrowieje.
M&m's -Uduszę za te croissanty:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry