Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

monika Mikołaj nie chodzi do przedszkola? I niespodzianki nie będzie... :-)

no ale - wieczorkiem likierek w rękę i dam radę 

a że mam temperamencik i byłam po paru drineczkach więc wywiązała się "rozmowa";-))

jak nie chce tzn. ze nie jest glodne
nie dajmy sie zwariowac
wydaje mi sie ze lepiej dziecko przeglodzic niz przekarmic,a jeszcze jak jest na cycku to tam ma wszystko co mu trzeba:-)

Barmanko, ja zawsze karmię Tomka przed wyjazdem. JesIi jedziemy na dłużej to obiadek daje mu w domu,nawet rano. Wodę na mIeko zabieram wrzątek w termosie, a zimną w dodatkowej buteIce.JesIi jesteśmy dłużej w drodzę to podaje tyIko mIeko ewentuaInie soczek. W domu Tomek pije soczek w temperaturze pokojowej i nigdy go nie podgrzewm tak więc i w samochodzie wIewam go prosto z buteIki..Oczywiscie zabieram ze sobą słoiczki z owocami czy zupką i jak tyIko dojeżdzamy do ceIu to je dostaje.a ja z takim pytaniem do was ....
...czy któraś z was używa jakiegoś podgrzewacza samochodowego? (jak tak to jakiego).
jak sobie radzicie jak dużo czasu spędzacie poza domem a macie potrzebe przygotowania mleka dla dziecka czy też podgrzania obiadku?
Ja mam taki:a ja z takim pytaniem do was ....
...czy któraś z was używa jakiegoś podgrzewacza samochodowego? (jak tak to jakiego).
jak sobie radzicie jak dużo czasu spędzacie poza domem a macie potrzebe przygotowania mleka dla dziecka czy też podgrzania obiadku?