reklama

Mamy majowe 2009

reklama
czessc dzeiwczynki jelsi jestecie juz na etapie swiat to w tym roku idziemy do moich rodzicow i sie bardzo ciesze bo u taty meza nie jest tak cieplo ,, znaczy moze jest ale to inna atmosfera inaczej tam maja zwyczaje..
na prezenty tez jeszcze nie wiem co ale rodzicom kupimy czajnik bo tamten maja juz stary a braciom moze cos do domow.. ja sobie zazyczylam kosmetyczke nowa i pare kosmtykow:)

Witam się w końcu i ja!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSIEŃKI I AGUSI!!!

Ale w nocy nastukałyście:szok:!!! To ja się ustosunkuję co do palenia. Ja paliłam 11 lat. Jak się tylko dowiedziałam, że jestem w ciąży to od razu przestałam. I nawet mnie specjalnie nie ciągnie. Czasmi i owszem... Ale strasznie nie chce. Już mi o nic nie chodzi, ale o kase! Są tak potwornie drogie te papierosy, że szkoda słów... No i jeszcze to co florencja napisała. W końcu nie śmierdze i w domu mi nie śmierdzi...
I jeszcze z nocnych pogaduszek to ja mam pytanko do Roxy. Po co Ty coś tam o ćwiczeniu wspomniałaś??? Chyba, że coś źle zrozumiałam. Bo ja Cię pamiętam:tak: I Tobie ćwiczenia potrzebne nie są:tak: W przeciwieństwie do mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Barmanko ja też zabieram zawsze z sobą gorącą wodę w termosie i w drugiej butelce zimną. Mleczko mam poporcjowane w tym pojemniczku z aventu. A jeśli chodzi o podgrzewacz samochodowy to posaiadam taki TOTU.pl - Samochodowy podgrzewacz do butelek Disney Baby Family, Ariete ale chyba jednak wolę termos... I też myślałam o tym żelowym, o którym Mmatysia pisała.

Mmatysia a Ty fotelik już kupiłaś???

A, i wymyśliłam zajęcie dla mam z klubu MNZ;-);-):-D:-D - bo się bałyscie, że jak reszta pójdzie do pracy, to trzeba będzie zacząć czytać forum od początku:laugh2::laugh2::laugh2:. Lepiej pisać "streszczenia/sprawozdania" z tego, co się dzieje u każdej z nas - dla "zalatanych" mamuś, żeby nie musiały nadrabiać po 30 stron;-);-);-)

Bardzo dobry pomysł!!!
Ja jeszcze chciałam Ci napisać odnośnie tego open finance, bo jakoś do tej pory temat mi umykał. Ja nie twierdze, że nie ma sensu do nich iść. Jeżeli ktoś chce to jak najbardziej. Przynajmnie dowie się na co zwracać uwagę. Ale w moim przypadku oni się zupełnie nie sprawdzili:no: I nie tylko open, ale money expert też! Na prawdę doradzili mi mało ciekawe banki...
A tak wogóle to gdzie się nasza kredytobiorczyni podziewa??? Czekam na relacje:tak:!!!

Witam się w końcu i ja!
Mmatysia a Ty fotelik już kupiłaś???
Jeszcze czekamy bo się kolor wyprzedał mąż nie chciał czerwonego....buuuu:wściekła/y:.Ma być dostawa koło czwartku.Wiec pewnie w piątek dojdzie.
Co do ćwiczeń to zapisałam się na zajęcia z tańca:tak::tak::tak:.W czwartek albo piątek idę na pierwsze:tak::tak::tak:. Wytargałam swoje stare baletki ale są już dość mocno sfatygowane trza kupić nowe:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry