Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oj biduIku. Za dużo na prezenty wydałaś i na ogrzewanie zbrakło.Idzcie,idzcie bo pomarzniecie
Tylko w drugi dzień świąt pojedziemy się moich rodziców ogrzać przy kominku bo własnego jeszcze nie mamy:-(

Ja nie przepadam za piernikami aIe na choinkę mogłabym zrobić.Przynajmniej bym nie wpierdzieIiła jak w tamtym roku cukierki.![]()

Dobry pomysł.:-)
Dlatego 3 kg cukierków czekoladowych od razu wsypie do koszyka,przynajmniej sobie drogi z kanapy do choinki oszczędzę:-)
Oj biduIku. Za dużo na prezenty wydałaś i na ogrzewanie zbrakło.Idzcie,idzcie bo pomarzniecie![]()

.

!!! To ja się ustosunkuję co do palenia. Ja paliłam 11 lat. Jak się tylko dowiedziałam, że jestem w ciąży to od razu przestałam. I nawet mnie specjalnie nie ciągnie. Czasmi i owszem... Ale strasznie nie chce. Już mi o nic nie chodzi, ale o kase! Są tak potwornie drogie te papierosy, że szkoda słów... No i jeszcze to co florencja napisała. W końcu nie śmierdze i w domu mi nie śmierdzi...
I Tobie ćwiczenia potrzebne nie są
W przeciwieństwie do mnie

A, i wymyśliłam zajęcie dla mam z klubu MNZ;-);-)- bo się bałyscie, że jak reszta pójdzie do pracy, to trzeba będzie zacząć czytać forum od początku
. Lepiej pisać "streszczenia/sprawozdania" z tego, co się dzieje u każdej z nas - dla "zalatanych" mamuś, żeby nie musiały nadrabiać po 30 stron;-);-);-)
I nie tylko open, ale money expert też! Na prawdę doradzili mi mało ciekawe banki...
!!!Jeszcze czekamy bo się kolor wyprzedał mąż nie chciał czerwonego....buuuuWitam się w końcu i ja!
Mmatysia a Ty fotelik już kupiłaś???
.Ma być dostawa koło czwartku.Wiec pewnie w piątek dojdzie.

.W czwartek albo piątek idę na pierwsze

. Wytargałam swoje stare baletki ale są już dość mocno sfatygowane trza kupić nowe:-(
Dlatego 3 kg cukierków czekoladowych od razu wsypie do koszyka,przynajmniej sobie drogi z kanapy do choinki oszczędzę:-)