Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jaki kolorek wybraliście?Jeszcze czekamy bo się kolor wyprzedał mąż nie chciał czerwonego....buuuu.Ma być dostawa koło czwartku.Wiec pewnie w piątek dojdzie.
Co do ćwiczeń to zapisałam się na zajęcia z tańca.W czwartek albo piątek idę na pierwsze
. Wytargałam swoje stare baletki ale są już dość mocno sfatygowane trza kupić nowe:-(
Wiesz ja jeszcze takiego domowego nie spotkałam.Byłam na peelingu u kosmetyczki.Zadowolona byłam bardzo bo mam cerę mieszaną(tradycyjnie świecąca sie strefa T) a peeling wyciąga sebum na zewnątrz,usuwa martwy naskórek,wygładza cerę i nadaje jej ładny kolorek.Niestety przy głębokich zaskórnikach potrzebne jest manualne oczyszczanie,więc znając swój typ cery sama musisz ocenić czy skorzystać z domowego ,profesjonalnego czy może będzie potrzebne oczyszczanie manualne.A mamamatysia, już od tygodnia mam cię zapytać i ciągle zapominam. Zastanawiam się nad kupieniem takiego peelingu kawitacyjnego, domowego. Masz może jakieś zdanie na ten temat?
A może jakaś inna mamusia ma, chętnie posłucham opini.
... Zresztą ja dość często nie mam ochoty na słodkie, wolę słone przekąski. A mój ulubiony zestaw to chipsy i piwo. Zamiennie mogą być orzeszki. Ale postanowiłam się ograniczać!

, jak dostaję tort na urodziny to chce mi się płakać i zawsze pytam, "czemu nie pizza?" 

To jaki kolorek wybraliście?
A ja w święta wcale nie mam ochoty na słodkie... Zresztą ja dość często nie mam ochoty na słodkie, wolę słone przekąski. A mój ulubiony zestaw to chipsy i piwo. Zamiennie mogą być orzeszki. Ale postanowiłam się ograniczać!
Przybijam wirtualnie!!! Pizza mniammm!!!Marzenka - przybij piątkę. :-):-):-)
Ja też nie przepadam za słodkim, jak dostaję tort na urodziny to chce mi się płakać i zawsze pytam, "czemu nie pizza?"
No i oczywiscie że PIWO i CHIPSY!!!![]()
Też uwielbiam!!! U nas na Wigilię jest zawsze z grochem i grzybami! Mogłabym nic innego w święta nie jeść!!!A ze słodyczy to najbardziej lubię kapustę z grzybami:-)
No chyba ze śledziki korzenneTeż uwielbiam!!! U nas na Wigilię jest zawsze z grochem i grzybami! Mogłabym nic innego w święta nie jeść!!!