Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
im więcej tym lepiejMam tylką duuuuużą do marchewkowego ciasta i 23 cm tortownicę![]()
:-)a po co Ci keksowa foremka...w czasach kryzysu wylewało się masę nawet do talerza na zupęDzięki Ci Panie że nie mam keksowej foremki
Nie kupię jutro keksowej foremki, nie kupię jutro keksowej foremki, nie kupię jutro keksowej ....

hmmm...robię Wigilię dla naszej trójki więc do jedzenia będzie dwoje...będzie rybka po grecku, filet smażony, sałatka, pierogi, barszcz, śledziki no i jakieś ciasto.Confi, a Ty co pieczesz albo gotujesz smacznego?![]()

hhaha na dobitkęjaka kolwiek może być![]()

ja tam za bardzo nie zaglądam... nie dja Boże stwierdze, że coś zobię...kuzwa, jak ja potrafie to i ty potrafisz. Jednak Iepsze są wafeIki agi km. Przepis w wiadomym miejscu.
no nie wiem... chyba poszukam tego przepisu...Marzenko to dość proste jest tylko trzeba pilnować czasu gotowanie masy składającej się z masła , mleka , cukru i kakao...podobno idealnie jak bulgocze ok 10 minut ( od momentu zagotowania) bakalie dajesz na samym końcu, wylewasz na płąską blache a jak zastygnie to kroisz![]()
nie kupuj, kup wafIe.

hmmm...robię Wigilię dla naszej trójki więc do jedzenia będzie dwoje...będzie rybka po grecku, filet smażony, sałatka, pierogi, barszcz, śledziki no i jakieś ciasto.
Dużo nie robię bo resztę świąt spędzamy u rodzinki
hhaha na dobitkę![]()
Na bIok nie ma . Ja robię tak jak masę na wafIę tyIko caIe mIeko w proszku. Dodatkowo orzechy wIoskie ,Iaskowe aIbo pokruszone herbatniki.Przepis na wafIe jest i podawaIa go Aga km.Monika,
a przepis na blok też jest TAM?
Jak ja dawno nie zaglądałam do tamtego pysznego wątku![]()
Na bIok nie ma . Ja robię tak jak masę na wafIę tyIko caIe mIeko w proszku. Dodatkowo orzechy wIoskie ,Iaskowe aIbo pokruszone herbatniki.Przepis na wafIe jest i podawaIa go Aga km.
dobry tekst. RozpIakaIam siea po co Ci keksowa foremka...w czasach kryzysu wylewało się masę nawet do talerza na zupę![]()