kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no tak bym tego nie nazwała on jest po prostu mniammmmzaśliniłam się ...
Czy ten blok wychodzi taki jaki się kiedyś w sklepach społem na wagę kupowało?![]()
a do wafla dodaje o wiele mniej kakao
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak bym tego nie nazwała on jest po prostu mniammmmzaśliniłam się ...
Czy ten blok wychodzi taki jaki się kiedyś w sklepach społem na wagę kupowało?![]()
U nas o takich przecenach mozna zapomnieć. Dobrej nockikobitki i ja tez ide spac... no tak jakby....
dzis przyszedl promocyjny katalog z NEXT-a i sa swietne rzeczy za 1/2 ceny i 1/3 wiec lece robic liste co mi trzeba i dla dzieci...
hahahahaha jaaasne
lepszy...przynajmniej u mojej babci:-)
hihi.![]()
ty to dobra jestes
![]()

no popatrz nie dość ,ze drinka mi nie zrobiła to jeszcze NEXTem szczujekobitki i ja tez ide spac... no tak jakby....
dzis przyszedl promocyjny katalog z NEXT-a i sa swietne rzeczy za 1/2 ceny i 1/3 wiec lece robic liste co mi trzeba i dla dzieci...

smacznego bloku Moniq...napisz potem z czym zrobiłaśMammmmooo ...
nie będę robić bloku, nie będę robić bloku, nie będę robić bloku .... nie będę ...

dzis przyszedl promocyjny katalog z NEXT-a i sa swietne rzeczy za 1/2 ceny i 1/3 wiec lece robic liste co mi trzeba i dla dzieci...[/B]
a będziesz żałowaćMammmmooo ...
nie będę robić bloku, nie będę robić bloku, nie będę robić bloku .... nie będę ...

będziesz robić, będziesz robić, będziesz robić bo jest mniam.MniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamNie będę robić bloku, nie będę robić bloku, nie będę robić bloku ...
zaśliniłam się ...