moniqsan
Fanka BB :)
smacznego bloku Moniq...napisz potem z czym zrobiłaś![]()
Dzięki Ci Panie że nie mam keksowej foremki

Nie kupię jutro keksowej foremki, nie kupię jutro keksowej foremki, nie kupię jutro keksowej ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
smacznego bloku Moniq...napisz potem z czym zrobiłaś![]()

a ja jestem beztalencie, jeśli chodzi o wstawianie zdjęć;-)Wrzuc fotę to chociaz popatrzę. Ja to beztaIencie jestem .

, no ale duzo zrobiłam w domu...
ze sczęścia czy na myśl o tłumach???jejku ja jak sobie pomyślę o po świątecznych wyprzedażach to aż gęsiej skórki dostaję!!!!!
kuzwa, jak ja potrafie to i ty potrafisz. Jednak Iepsze są wafeIki agi km. Przepis w wiadomym miejscu.ja bloku i tak nie potrafię![]()
jaka kolwiek może byćDzięki Ci Panie że nie mam keksowej foremki
Nie kupię jutro keksowej foremki, nie kupię jutro keksowej foremki, nie kupię jutro keksowej ....

jeeej wyprzedaże...czasem lepsze od orgazmujejku ja jak sobie pomyślę o po świątecznych wyprzedażach to aż gęsiej skórki dostaję!!!!!

Marzenko to dość proste jest tylko trzeba pilnować czasu gotowanie masy składającej się z masła , mleka , cukru i kakao...podobno idealnie jak bulgocze ok 10 minut ( od momentu zagotowania) bakalie dajesz na samym końcu, wylewasz na płąską blache a jak zastygnie to kroiszja bloku i tak nie potrafię
Paula dobrej nocki!

będziesz robić, będziesz robić, będziesz robić bo jest mniam.

nie kupuj, kup wafIe.Dzięki Ci Panie że nie mam keksowej foremki
jaka kolwiek może być![]()