M
Marzena80
Gość
jak to nie ma??? to skąd mam wiedzieć jak go zrobić?Na bIok nie ma .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak to nie ma??? to skąd mam wiedzieć jak go zrobić?Na bIok nie ma .
Oj weźcie już przestańcie, więcej wystających znad majtek fałdek nie potrzebuję![]()

Chyba w kostkach??;-)
;-)
Uważaj bo jak raz się skusisz przepadniesz.Oj weźcie już przestańcie, więcej wystających znad majtek fałdek nie potrzebuję![]()
ale my potrzebujemy...będzie nam ciut lepiejOj weźcie już przestańcie, więcej wystających znad majtek fałdek nie potrzebuję![]()

no to fakt![]()
no ale same powiedzcie...czasem kobieta nie pamięta swojego ostatniego orgazmu ale łupy z wyprzedaży zawsze

moje też dlatego ograniczyłam sie do tego pysznego minimumSame moje ulubione potrawy:-);-):-);-):-);-)
;-)
hehehehe do usługdobry tekst. RozpIakaIam sie![]()

szukaj w googIe.MIeko musi być peIne, nie te odtIuszczone w granuIkach.jak to nie ma??? to skąd mam wiedzieć jak go zrobić?
no ale same powiedzcie...czasem kobieta nie pamięta swojego ostatniego orgazmu ale łupy z wyprzedaży zawsze![]()

u mojej babci sprawdza się Łaciate w proszkuszukaj w googIe.MIeko musi być peIne, nie te odtIuszczone w granuIkach.

Marzenka raczej liczyła na przepis od nas :-)szukaj w googIe.MIeko musi być peIne, nie te odtIuszczone w granuIkach.
Moniqsan,
a w którym miejscu Ty masz fałdki??Chyba w kostkach??;-)
;-)
![]()