Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihi.ja już opluta jestem..a propos plucia..wiecie co ja dziś zrobiłam?
Położyłam się z Damianem przed południem i zasnęliśmy sobie...obudziłam sie po półgodzinie na mokrej poduszce a Damiś miał mokrą głowę
normalnie oplułam przez sen własne dziecko![]()

właśnie zrobiłam ok. 12 blach ciasteczek, a jutro mój M. robi sernik![]()

ja już opluta jestem..a propos plucia..wiecie co ja dziś zrobiłam?
Położyłam się z Damianem przed południem i zasnęliśmy sobie...obudziłam sie po półgodzinie na mokrej poduszce a Damiś miał mokrą głowę
normalnie oplułam przez sen własne dziecko![]()

ty to dobra jestes

ja się nie wypowiadam czy Confi jest off, bo u mnie na allegro też tylko 21 stron było![]()

mmmm mniam..u nas jest to specjalnośc mojej babci która zawsze robi go z orzechami laskowymi i włoskimi...albo druga wersja z orzechami ziemnymi i skórką pomarańczy![]()

Nie będę robić bloku, nie będę robić bloku, nie będę robić bloku ...u mnie goIas bo nie mam bakaIi. Aga km wspomniaIa o wafeIkach przekIadanych taką masą jak bIok i musiaIam zrobić bo bym się zapIuIa.

Wrzuc fotę to chociaz popatrzę. Ja to beztaIencie jestem .właśnie zrobiłam ok. 12 blach ciasteczek, a jutro mój M. robi sernik![]()
hahahahaha jaaasne
MniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamNie będę robić bloku, nie będę robić bloku, nie będę robić bloku ...zaśliniłam się ...
Czy ten blok wychodzi taki jaki się kiedyś w sklepach społem na wagę kupowało?![]()

lepszy...przynajmniej u mojej babci
zaśliniłam się ...
Czy ten blok wychodzi taki jaki się kiedyś w sklepach społem na wagę kupowało?![]()
:-)
wow
12 blach...rekordzistka dziś
no i ten sernik ...respect

.