reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja się nie wypowiadam czy Confi jest off, bo u mnie na allegro też tylko 21 stron było:no::no::no:

Haaaa, haaa, haaaa :-D:-D:-D

mmmm mniam..u nas jest to specjalnośc mojej babci która zawsze robi go z orzechami laskowymi i włoskimi...albo druga wersja z orzechami ziemnymi i skórką pomarańczy :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :-p:-p:-p Nie będę robić bloku, nie będę robić bloku, nie będę robić bloku ...

u mnie goIas bo nie mam bakaIi. Aga km wspomniaIa o wafeIkach przekIadanych taką masą jak bIok i musiaIam zrobić bo bym się zapIuIa.

zaśliniłam się ...
Czy ten blok wychodzi taki jaki się kiedyś w sklepach społem na wagę kupowało? :sorry:

kobitki i ja tez ide spac... no tak jakby....

dzis przyszedl promocyjny katalog z NEXT-a i sa swietne rzeczy za 1/2 ceny i 1/3 wiec lece robic liste co mi trzeba i dla dzieci...

Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :-p:-p:-p Nie będę robić bloku, nie będę robić bloku, nie będę robić bloku ...zaśliniłam się ...
Czy ten blok wychodzi taki jaki się kiedyś w sklepach społem na wagę kupowało? :sorry:
hahahahaha jaaasne :-D:-D:-D:-D

zaśliniłam się ...
lepszy...przynajmniej u mojej babci :-p:-)

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wow
12 blach...rekordzistka dziś

no i ten sernik ...respect

Mój M. robi najlepszy sernik na świecie:tak::laugh2:.

A tak w ogóle to byłam ostatnio zalatana i ciągle "w drodze". wczoraj mi się zepsuł samochód na trasie, dobrze, że w sumie niealeko domu, bo ok. 20 km i mój M. musiał po mnie przyjechać. Próbował go naprawić na miejscu, ale w końcu hol poszdł w ruch;-). dobrze, że to się stało popołudniu, bo wieczorem jechałam w dłuzszą trasę i jakby wtedy się zepsuł, to by już nie było wesoło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry