M
Marzena80
Gość
m&m's Malinke to ja na NK widziłam... a Monika się ukrywa - wredota nie???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hallooooo!!!!!Oooo Marzenka...Witaj:-)
na NK miała takie główne zdjęcie (piszę miała, bo rzadko wchodzę i nie wiem czy się coś nie zmieniło), że jak go nie powiększyłam to myślałam, że to jakaś malutka kuzynka Gustawa trzyma na rękach... a to Malinka z GuciemA ja chyba więcej dziewczyn nie widziałamNo a Malinki wcale ani Jej ani dziecia:-(
wygląda tak młodziutko...

No bo Ona młoda jest...tak jak Wy tu wszystkie...oprócz dwóch starych bab..czyli mnie i Moni1977na NK miała takie główne zdjęcie (piszę miała, bo rzadko wchodzę i nie wiem czy się coś nie zmieniło), że jak go nie powiększyłam to myślałam, że to jakaś malutka kuzynka Gustawa trzyma na rękach... a to Malinka z Guciemwygląda tak młodziutko...
![]()

;-)no wiesz to ja do was dołącze, bo w tym roku już "3" z przodu... a rzeczywiście dziewczyny tu takie młodziutkie i niejednokrotnie drugie dziecko już mają...No bo Ona młoda jest...tak jak Wy tu wszystkie...oprócz dwóch starych bab..czyli mnie i Moni1977;-)