No właśnie wiem.....i jak zazdroszczeno, ale wiesz, że większości tu do tej "3" to jeszcze daleka droga została...
;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie wiem.....i jak zazdroszczeno, ale wiesz, że większości tu do tej "3" to jeszcze daleka droga została...
;-)
no ja też... ten przeskok na trójkę jest... ciężki.... chyba ten krem na zmarszczki kupię.... w końcu po trzydziestece to już się chyba powinno stosowa...???No właśnie wiem.....i jak zazdroszcze;-)
![]()
Och ja przeżywałam strasznie....no i co było minęło a ja dalej sie czuje hmmm..nie tak starono ja też... ten przeskok na trójkę jest... ciężki.... chyba ten krem na zmarszczki kupię.... w końcu po trzydziestece to już się chyba powinno stosowa...???

....no i stosuje nadal ale czy są efekty

nie no jakoś specjalnie nie przeżywam... ale fajnie było z "2" na przodzieOch ja przeżywałam strasznie....no i co było minęło a ja dalej sie czuje hmmm..nie tak staro
A co do kremów na zmarszczki...to ja już wcześniej takie słabe stosowałam....no i stosuje nadal ale czy są efekty
![]()
![]()

Witamno wiesz to ja do was dołącze, bo w tym roku już "3" z przodu... a rzeczywiście dziewczyny tu takie młodziutkie i niejednokrotnie drugie dziecko już mają...
no wiesz to ja do was dołącze, bo w tym roku już "3" z przodu... a rzeczywiście dziewczyny tu takie młodziutkie i niejednokrotnie drugie dziecko już mają...
Witam
Coś do mnie ja już niedługo 2 z przodu :-(.

;-);-):-):-)Och ja przeżywałam strasznie....no i co było minęło a ja dalej sie czuje hmmm..nie tak staro![]()

To się nazywa przezywać upływ czasu.