reklama

Mamy majowe 2009

reklama
proszę jak to nam nie wiele do szczęścia trzeba :dry:
a kiedy wczasowiczka wraca?
na tydzień jechali, a chyba we wtorek wyjeżdzali, więc właściwie to jeszcze 2 dni, bo we wtorek już powrót... Boziu jak ja im zazdroszczę, że się wygrzali troszkę... też bym chciała, ale w tym roku to nie wiem jak to będzie z wczasami jakimiś...

na tydzień jechali, a chyba we wtorek wyjeżdzali, więc właściwie to jeszcze 2 dni, bo we wtorek już powrót... Boziu jak ja im zazdroszczę, że się wygrzali troszkę... też bym chciała, ale w tym roku to nie wiem jak to będzie z wczasami jakimiś...
ale to musi być okrutne wracać z takich 20 stopni :cool2:do minusowych temperatur :cool:

monika,roxy, barmanka,- dziekuje wam kochane za odpowiedzi. narazie sie tym nie stresuje zobaczymy co bedzie za miesiac mamy isc do kontroli.. roxy dziekuje napradwe mnie uspokoilas..:) i buzi dla nadusi:* paula- a to ci tesciowa.. szybka jest:(

a ja zaraz ide chlapu chlapu a pozniej z mezusiem jakis filmek i drink:) buziaki kochane i udanego klubowania AA

czeeeeść kobitki...jestem ...
można się wbić bez alko?:sorry2: jakoś nie mam ochoty na picie

jestem już po wszystkim....na cmentarzu zmarzliśmy straszliwie, ceremonia była mega wzruszająca, masa młodych ludzi, kupa znajomych...no i po wszystkim

dziękuję za miłe słowa, trzymałam się jakoś choć i łezki poszły :sorry2:

Jolu kochana, wszystkiego najlepszego. Dużo radości z Twoich cudnych dziewczyn, dużo siły do opieki nad nimi, duzo miłości bo to nalezy się wszystkim ...oraz byś dalej była taka jak jesteś...muuuaaa :*

2hrjuix.jpg

Confi....no i dobrze ze poszłas....wiem ze to glupio brzmi ale piekny pogrzeb kazdy chciałby miec.
Na Łostowicach? czy w innym miescie?
Bylam wczoraj pod twoja praca...mialam przesiadke, chcialam zajrzec ale cofnelam sie z przejscia dla pieszych bo bałam sie ze nie obróce...
Nastepnym razem zajrze:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry