kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
proszę jak to nam nie wiele do szczęścia trzebamarzenia... +5 stopni... ale by fajnie było![]()

a kiedy wczasowiczka wraca?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
proszę jak to nam nie wiele do szczęścia trzebamarzenia... +5 stopni... ale by fajnie było![]()

proszę jak to nam nie wiele do szczęścia trzeba

tzn szybko lecina tydzień jechali, a chyba we wtorek wyjeżdzali, więc właściwie to jeszcze 2 dni, bo we wtorek już powrót... Boziu jak ja im zazdroszczę, że się wygrzali troszkę... też bym chciała, ale w tym roku to nie wiem jak to będzie z wczasami jakimiś...proszę jak to nam nie wiele do szczęścia trzeba
ale to musi być okrutne wracać z takich 20 stopnina tydzień jechali, a chyba we wtorek wyjeżdzali, więc właściwie to jeszcze 2 dni, bo we wtorek już powrót... Boziu jak ja im zazdroszczę, że się wygrzali troszkę... też bym chciała, ale w tym roku to nie wiem jak to będzie z wczasami jakimiś...
do minusowych temperatur 
pewnie tak... my byliśmy w lipcu to było chyba +40, a jak wróciliśmy do PL to też było wtedy tu chłodno - chyba nawet 20 nie było... i deszcz... a Oni dla odmiany będą mieli śnieg.... brrrrrrr....ale to musi być okrutne wracać z takich 20 stopnido minusowych temperatur
![]()
to ja tobie też życzę milutkiego wieczoru ;-)a ja zaraz ide chlapu chlapu a pozniej z mezusiem jakis filmek i drinkbuziaki kochane i udanego klubowania AA
jakoś nie mam ochoty na picie 

czeeeeść kobitki...jestem ...
można się wbić bez alko?jakoś nie mam ochoty na picie