reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ankzoc, ja ogląddałam walkirie, i jakoś mnie nie powaliło, zdecydowanie lepsze były bekarty wojny. A walkiria, hmmm jak dla mnie film który nie wiadomo co chciał "powiedzieć", znaczy wiesz o czym mial byc.

to możemy sobie ręce podać u nas tak samo:sorry2:tylko jeszcze tak, na raczki bęc na brzuch podczołga się kawałeczek znowu na raczki i tak wygląda nasze raczkowanie, ale stanowczo woli chodzić podczołga się i chodzi koło czego się da :confused:

Kasiu ale u Ciebie Filis przynajmniej sam stoi pięknie w łóżeczku i jak piszesz chodzi :tak::-) a u nas nie ma takich efektów specjalnych....Tymek podnosi się jedynie w wanience podczas kąpieli ale w łóżeczku nie chce...próbuję go na wszelkie sposoby zachęcić ale kończy się jak zwykle...wielkie grochy, łzy i jak nie reaguję to histeria na całego :-(

okruszek- kochana chyba piszesz o kaszce spokojny sen?? bo takie podawałam mojej Mai, ale nie było żadnych rezulatów, czy jest jakieś takie mleczko?? bo ja nie widziała to podesli mi linka :-), a tak pozatym to moja Maja cały czas na cycu jest i jak poszłam do pracy to ograniczyłam jej karmienie, też było mi jej szkoda, ale taka kolej rzeczy :-);-), teraz coraz częsciej myslę o nocnym odstawieniu, mam pobudki co 1,5- 2 godzin, wstaje o 5 do pracy więc sama rozumiesz

kochana muszę usiąść i ogranąc zamkniety..... bo nie chcę wpadać tam od tak........

oj to nie spokojny a smaczny sen ... mój Tymek do tej pory też wyłącznie na cycu w nocy i minimum 2 pobudki o godz. 2 i 4 potem 6 itd...:baffled: ale dzięki temu mleczku, jak dostanie o tej 23 to śpi do ok 3,4 zobaczymy jak będzie w kolejnych nockach....
Ja już też miałam dosyć tego wstawania...w końcu to już 8 miesięczne dzieci...a więc duże bobasy, które mogą się obejść bez cyca :tak: i musimy coś z tym zrobić dla siebie i dla nich też...;-)

Załączniki

• bebiko.jpg
    bebiko.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 60
okruszek- dzieki ;-), ja dawałam własnie Mai kaszkę spokojny sen, ale chyba wyprobuje te mleczko skoro u ciebie widać jakieś rezultaty to może i mi się poszczęsci :-D

Witajcie:-)
Ja chce się tylko przywitać....bo jakoś nie mam weny żeby pisać:-( Po ostatnich wydarzeniach mam takiego doła że nie potrafie się ogarnąć:-(:-(:-( Straszna rzecz się wydarzyła w mojej rodzinie i musze się z tym oswoić:-(:-(:-( Może potem jak będe miała chwilke to napisze ale narazie nie mam siły:-(

Jolu...przekichane macie z tymi podróżami i wszystkim co z tym związane....a te zaostrzenia na lotniskach....to myśle że to wszystko dla bezpieczeństwa....wiem że jest to męczące...ale coś za coś:tak:
Co do wózeczka...to wiem że jest przeceniony:tak: ale nie wiem co zrobić...bardzo mi się podoba ale nie jest taki idealny jakbym chciała:sorry2: mam dylemat.....dzziękuje że pomyślałaś o mnie w sprawie wózka:-)

Ankzoc....super że jesteś znów...:-)

Kasiu...gratuluje w miare przespanej nocki:tak: Ja próbowałam Nadii w nocy dać pić zamiast mleczka ale nic z tego,musiała być flacha:sorry2:

Dziewczynki,miłego dnia...postaram się pózniej odezwać:tak:

reklama
Ankzoc no życzę z całego serca:tak::-)

ja jakoś tak byłam w Rossmannie i oglądałam różne mleka i wzięłam to...:sorry2: i jak na razie spełnia swoją rolę:tak:
Życzę Ci powodzenia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry