Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to możemy sobie ręce podać u nas tak samotylko jeszcze tak, na raczki bęc na brzuch podczołga się kawałeczek znowu na raczki i tak wygląda nasze raczkowanie, ale stanowczo woli chodzić podczołga się i chodzi koło czego się da
![]()
:-) a u nas nie ma takich efektów specjalnych....Tymek podnosi się jedynie w wanience podczas kąpieli ale w łóżeczku nie chce...próbuję go na wszelkie sposoby zachęcić ale kończy się jak zwykle...wielkie grochy, łzy i jak nie reaguję to histeria na całego :-(okruszek- kochana chyba piszesz o kaszce spokojny sen?? bo takie podawałam mojej Mai, ale nie było żadnych rezulatów, czy jest jakieś takie mleczko?? bo ja nie widziała to podesli mi linka :-), a tak pozatym to moja Maja cały czas na cycu jest i jak poszłam do pracy to ograniczyłam jej karmienie, też było mi jej szkoda, ale taka kolej rzeczy :-);-), teraz coraz częsciej myslę o nocnym odstawieniu, mam pobudki co 1,5- 2 godzin, wstaje o 5 do pracy więc sama rozumiesz
kochana muszę usiąść i ogranąc zamkniety..... bo nie chcę wpadać tam od tak........
ale dzięki temu mleczku, jak dostanie o tej 23 to śpi do ok 3,4 zobaczymy jak będzie w kolejnych nockach....
i musimy coś z tym zrobić dla siebie i dla nich też...;-)
ale nie wiem co zrobić...bardzo mi się podoba ale nie jest taki idealny jakbym chciała
mam dylemat.....dzziękuje że pomyślałaś o mnie w sprawie wózka:-)
Ja próbowałam Nadii w nocy dać pić zamiast mleczka ale nic z tego,musiała być flacha

:-)
i jak na razie spełnia swoją rolę