reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc, ja ogląddałam walkirie, i jakoś mnie nie powaliło, zdecydowanie lepsze były bekarty wojny. A walkiria, hmmm jak dla mnie film który nie wiadomo co chciał "powiedzieć", znaczy wiesz o czym mial byc.

Ale Walkiria to jest po prostu film o zamachu na Hitlera z 20 lipca 1944 r. Wg mnie to nie miał być film z przekazem tylko film o działaniach niemieckiego ruchu oporu. Mnie się podobał.

reklama
Witajcie:-)
Ja chce się tylko przywitać....bo jakoś nie mam weny żeby pisać:-( Po ostatnich wydarzeniach mam takiego doła że nie potrafie się ogarnąć:-(:-(:-( Straszna rzecz się wydarzyła w mojej rodzinie i musze się z tym oswoić:-(:-(:-( Może potem jak będe miała chwilke to napisze ale narazie nie mam siły:-(

Jolu...przekichane macie z tymi podróżami i wszystkim co z tym związane....a te zaostrzenia na lotniskach....to myśle że to wszystko dla bezpieczeństwa....wiem że jest to męczące...ale coś za coś:tak:
Co do wózeczka...to wiem że jest przeceniony:tak: ale nie wiem co zrobić...bardzo mi się podoba ale nie jest taki idealny jakbym chciała:sorry2: mam dylemat.....dzziękuje że pomyślałaś o mnie w sprawie wózka:-)

Ankzoc....super że jesteś znów...:-)

Kasiu...gratuluje w miare przespanej nocki:tak: Ja próbowałam Nadii w nocy dać pić zamiast mleczka ale nic z tego,musiała być flacha:sorry2:

Dziewczynki,miłego dnia...postaram się pózniej odezwać:tak:

Oj a co takiego się stało. Napisz jak znajdziesz chwilę i będziesz mieć chęc się z nami tym podzielić.

Ale Walkiria to jest po prostu film o zamachu na Hitlera z 20 lipca 1944 r. Wg mnie to nie miał być film z przekazem tylko film o działaniach niemieckiego ruchu oporu. Mnie się podobał.

ups, ale mnie chyba nie zbeształaś. :sorry2::sorry2: :-p:-p ;-);-)
no niby tak, ale wiadomo że nie był to strickte film dokumentalny, nie? wiesz to nie Wołoszański. ;-);-)
Film nie był zły, to prawda. ale ja chyba tak nie napisałam. a może, sorki mam zaćmienie. ;-);-) :-p:-p

A ja mam dzis takie dobre wieści, że wieczorem będę pić szmpana!!!!:-):-):-):-) ale tak mi głupio się tu cieszyć jak u Roxy dzieje się coś niedobrego.:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry