reklama

Mamy majowe 2009

Aga km - dzięki - A co do rysunków musze 30 szkiców zrobic masakra zobaczymy jak mi pojdzie z matma narzazie macierze na 4 zaliczyłam

hehehe - współczuję - ale dasz radę :tak::-)
Jeżeli mcie fajnego prowadzcego to polowa sukcesu - moja pierwsza prowadza rozrysowala jakiś rysunek na tablicy, po czym brala gazete i czytala... Ćwiczenia z nią to był po prostu kosmos!!!
Ale przy drugich prowadzących nareszcie zrozumiałam "o co biega" ;-)

z matmy pewnie czeka cię jeszcze rownanie rożniczkowe i całeczki :-D:-D:-D
Polecam Ci skrypty z analizy matemtycznej (opracowanie Politechnika Wrocławska):
Analiza matematyczna!! PWR!! - Sprzedam - cd gry ksiazki - Gumtree Wrocław - są naprawdę extra!!! Super wszystko rozpisane, i łatwo przyswajalne

a tu przykladowe zadania egzaminacyjne na 1 semestr:tak:;-)
http://www.im.pwr.wroc.pl/listyzad/am1ab/am1a.pdf

reklama
Kraków mam juz z głowy (jestem już umówiona z Tsariną)
a ja????
później jedziemy do Staszowa, Rakowa i Nowej Dęby (któraś mieszka w tych stronach??)
Jak chcesz to możesz Katowice nazwać Rakowem:tak: To kiedy będziez:tak::tak::tak:???
Bo już pewnie spotkanie z Roxy mi nie dojdzie do skutku... A jutro pewnie wraca Mmatysia...więc może, może....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry wieczór Majóweczki!

m&m's no! To chociaż problem butów mi odpada, bo skoro będziecie ślubować na plaży to mogę być boso :-) Supr pomysł i świetnie, że się udało go zrealizować!

Roxy cóż mogę rzec oprócz tego, że mi przykro.... Trzymaj się!

Kurde no, nie wiem co jeszcze miałam napisać!!

Może co u ciebie? :tak::tak::-D
hmm.... Ogólnie mam doła spowodowanego nieobecnością Andrzejka.... Ale piję trzecie piwko i już mi lepiej. A wczoraj z Zara kupiłam sobie świetny płaszczyk:-) Od razu piszę, że fotki nie wstawię bo jestem zbyt pijana....:zawstydzona/y:Jutro idę do pracy, z czego się bardzo cieszę, a w środę jadę na coroczną konferencję organizowaną przez moją firmę, więc jutro spędzę cały dzień u kosmetyczki :-)

roxy, strasznie mi przykro z powodu twojej kuzynki...człowiek nie zna dnia nai godziny :zawstydzona/y: trzeba tylko wierzyć ż uda się jej wylizać z tego :tak:

aga, ale ci fajnie z tą objazdówką :tak::-) oby tylko Jagodzia była grzeczna...bo jak teściówka zaszaleje to zawsze gdzieś ją w lesie możecie wysadzić :sorry2: i niech sobie łapie stopa :-D

ja też dziś walczyłam z synalkiem o zaśnięcie :szok: normalnie pierwszy raz od niepamiętnych czasów męczył się przed spaniem, nie mógł zasnąć.....normalnie godzine walczyłam :szok::szok: tak więc aga, i inne mamusie, szacun dla was...bo ja po tej godz walki byłam gorzej wymięta niż przez cały dzień zabaw z dzieckiem :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry