Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. No to teraz dwie najwazniejsze rzeczy.
No to powtórze za Mamstud-w co ja sie ubiorę na wasz sIub?

ps. moja majka też się bawi w ogrodnika 
m&ms- wow kochana i ty to chciałaś ukrywać nie ładnie, moje gratulacje, oj chyba z dziewczynami z pomorza się zgadamy i przyjedziemy obejrzeć tę cudowną uroczystość, oczywiście jesli będziemy mogły![]()

Martus....strasznie sie ciesze ze poprawilo Ci to humorek...ostatnio jakos takie szczescie nie bilo z Twoich postow jak dzis.......:-):-):-)
No i super....juz sobie wyobrazam ..plaza...zachod slonca..Ty w piknej sukni...M...w stalowym garniturze....przy Was Mikolaj i Majeczka......nieeeee no az sie rozplynelam......naprawde gratuluje....![]()
M&m'siku - a wiec o to chodziło z tym apelem o znajomości w Urzędzie w Jastarni- suuuuper - zapowiada się po prostu cudownie:-):-):-)!!! No - moze i ja sie "pokuszę" na wypad na Twój slub (zwiększy Ci się nieco lista gości;-))
C
m&m's, wow, ale wiadomość. No no, nie mogę się doczekać wrażeń po, no i zdjęć oczywiście. Trzymam kciuki żeby wszystko się powiodło zgodnie z planem. A ten pobyt w Bryzie dla 25 osób z takimi atrakcjami musi was sporo kosztowaćNo ale, w końcu to ten jedyny dzień

:-):-)M&m's no takie wiadomosci to trzeba opic....super ze sie udało
...ale teraz napisz bo jestem strasznie ciekawa czy miejsce (na plazy) wybieracie Wy czy to w gesti urzedu? czy na piasku czy na jakims podescie? itp....no bo jak na piasku to może boso?;-)
No i cała aranzacja tj. kwaity miejsca siedzace dla gosci itp. bardzo wielkie pole do popisu i duzo pracy
M&m's nie zdążyłam twojej wiadomości przeczytać przed spacerkiem:-(i masz mój zmarźnięty nosek na sumieniuAlllle super jak z romantycznego filmu exxxxtra teraz tylko pogodę zamawiać i czekać Wielkie gratulacje osiągnięcia celu
:-)
Mms no po prostu super pomysl juz nie moge doczekac sie fotek,pewnie bedzie cudownie,a goscie jak uzyja miodu![]()
M&M'ssupeeerrr. Ale bedziecie mieć ślub. Ach, aż się rozmarzyłam. Rewelacja.
M&M'S, super mieIiscie pomysł na swój sIub.No to powtórze za Mamstud-w co ja sie ubiorę na wasz sIub?
![]()
moniqsan super nauczylas corcie ze sama zasypia,widzialam na fotkach,ze uzywacie smoczka to tez jakies ulatwienie,a moj M chcial zebz Krzysio doil smoczka ale ja sie sprzeciwilam![]()
Teraz śpi, ale już do niej nie idę, bo pewnei znów by się obudziła.
Dostosowałam się do tego 

???
a co do tego o czym ostatnio pisałam to ja zdaję sobie sprawę, że L4 prawie nigdy nie jest dobrze widziane, ale może te kilka dni dobrze by Ci zrobiło...
i myślę, że mój Sławek też by sobie z nią wyjazdu nie wyobrażał... na szczęście! Ja bym już wolała wieczory we trójkę spędzać, ale nie całe dnie w czwórkę... ale moja T jest barrrrdzo dziwna
może Twoja jest normalniejsza... mam nadzieję!Moniqsan, mialam cię zapytać, co twoja mam robi że może z Wami jechać? znaczy nie pracuje czy urlop bieże?
Ale na ten wyjazd będzie brała urlop 
No pięknie Maleńka zaszalała na całego -widzę że nie tylko moja panienka ma takie długie nocnre czuwanka- i jak padła Ci to do której dała wam spokoj - bo moja mimo wszystko sie z raz musi w takie dni obudzić jeszcze