paula7
Majowe mamy'09
katarzynak- dziekuje slicznie...
U mnie dzis dosc fajnie moj M ma wolne wiec zostaje w domu na dzien i noc... siesze sie bo nie czesto tak sie zdarza... ostatnimrazem ponad miesiac temu... wiec same rozumiecie... dobrze spi mi sie samej ale raz na jakis czas tez trzeba sie do kogos przytulic... u mnie nie ma goraczki swiateczniej bo zostaje sama z synkiem wiec zrobie tylko cos dla nas... troszke smutno no ale pojade na 2-3 godzinki do M do pracy... jakos przezyjemy... pozdrawiam goraco i milych przygotowan...
U mnie dzis dosc fajnie moj M ma wolne wiec zostaje w domu na dzien i noc... siesze sie bo nie czesto tak sie zdarza... ostatnimrazem ponad miesiac temu... wiec same rozumiecie... dobrze spi mi sie samej ale raz na jakis czas tez trzeba sie do kogos przytulic... u mnie nie ma goraczki swiateczniej bo zostaje sama z synkiem wiec zrobie tylko cos dla nas... troszke smutno no ale pojade na 2-3 godzinki do M do pracy... jakos przezyjemy... pozdrawiam goraco i milych przygotowan...

W takiej sytaucji nie wiem jakim cudem uda nam się jednego wieczoru odwiedzić dwie rodziny, wrrrr
Czesc mamusie!!!!

Nigdy jeszcze nie spedzalam tak Sylwestra 
. A co do wigili to u nas w firmie były 2 dni wolne za to że swieta wypadaly w sobote, wiec za 3 maja mielismy wolne 23 maja, a za swieto zmarlych , ktore wypadlo tez w sobote dali nam wolna wigilie, i dzieki temu moj maz będzie mi mogl pomoc
najwyrazniej dzialaja bez zarzutu...