Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To juz taki nasz maly rytual
A poza tym, z optymistyczniejszych akcentow, to juz w calym domu (oprocz tych pierniczkow) pachnie na calego nasza wielgachna, przepiekna zywa choinka, z ktorej Olenka ciagle cos sciaga i podgryza co miększe bombki i inne ozdoby
No ale w tym caly urok..
Gdyby tylko nie te wiszace ciagle nad nami chorobska, to na prawde super by bylo.
... Ja też robiłam wczoraj pierniczki ... podziwiam Cię, bo wiem ile to pracy, rąk nie czuję od ugniatania ciasta,
a jeszcze nie skończyłam ... dziś chcę dokończyć. Kochana życzę Ci dużo sił i wytrwałości....a w święta odpoczynku i relaksu...Zdrówka dla Ciebie i córci i całej rodzinki...ściskam Cię bardzo mocno!!! 

Ja uwielbiam grzyby. Moja mama zbiera od zawsze, a potem robi z tego pyszności... przywykłam do tego nawet w ciąży... nie objadam się ale sobei tego nie odmawiam. 

Takie badania naprawdę nie służą naszym Kochanym Szkrabkom...

świątecznie się zrobiło... Jutro z samego rana wyjeżdżamy do Radomia....Kawał drogi nas czeka ... Mam nadzieję, że dojedziemy cali i zdrowi. Święta z rodziną Męża ... a Potem mamy jak co roku do wykonania pracę na zlecenie... Jedziemy do Gdańska i stamtąd płyniemy promem na Skandynavię
Będziemy dekorować prom do zabawy sylwestrowej... pewnie 31. grudnia wrócimy tak zmęczeni, że prześpimy ten czas.... Ale to taki standard w naszym życiu...
Coś za coś ... zawsze trochę kaski wpadnie do kieszeni.

. Ale z dwojga złego na całe szczęscie będziecie w domku spędzać święta a nie w szpitalu :-).