moniqsan
Fanka BB :)
Nie no bomba .... że już nie wspomnę o tym płaskim brzuszku ... no pięknie!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiu to ile tych kg na minusie...? wiesz, że kolejną wredotą jesteś???

młody obudził się o 6, dostał mleko i ...nie chciał dalej iść spać.. ja już chciałam z nim przyjść na dywan, ale tata się sprzeciwił i próbował go na siłe uspać... wiecie dla mnie to nie było problemu walczyć z młodym, chodziło mi tylko o mojego m
pisałam wam kiedyś że późno wraca z pracy...więc jak młody dziś zrobił pobudke o 6 to m spał zaledwie niecałe 3 godz 

spaliśmy do 10.30 :-):-) ja nie wiem co jemu ostatnio tak "odwala" z tym spaniem 

tiaaa, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...ja najgrzeczniejsza w tym towarzystwie jestem![]()

Już byś nie zazdrościła tylko cieszyła się z sukcesu koleżanki.
Co ona winna że Ty się nie możesz w jej spodnie wbić ???
A tak serio. Jak u Ciebie? Przecież chyba lepiej? Cały czas stosujesz się do MŻ i nie jesz kolacji?
Ten żymlok mi się podoba. Lubię próbować takich swojskich wyrobów. Muszę koniecznie przy jakiejś okazji spróbować![]()
nie jem kolacji i pewnie dlatego jestem taka zgorzkniała... człowiek głodny - człowiek zły... a do spodni za małych się nie miesczę... ile waże to nie wiem, bo waga w czasie przeprowadzki gdzieś zaginęła... może i dobrze...
a żymloki są świtne! jak tylko będziesz miała okazję to próbuj!!!