• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Właśnie dzisiaj z M rozmawialiśmy o wakacjach ,jedziemy nad morze, tylko jeszcze nie wiem gdzie dokładnie...
no my też zdecydowaliśmy się jednak w tym roku na nasze morze... kiedyś jeździliśmy do Władysławowa... fajnie było... i teraz też się zastanawiamy nad tym samym miejsce, bo noclegi już przynajmniej sprawdzone.​

reklama
Aguś a kiedyś pisałaś, że w czerwcu jedziecie nad morze, tak? a jeśli mogę zapytać to gdzie i ile płacicie za noclegi? bo macie już coś zarezerwowane, tak?

tak, mam zarezerwowany pobyt na Pomorzu... ale jeszcze nic nie wplacałam, a poza tym nie wiem czy w ogole tam pojedziemy, bo mojemu M nie pasuje "lokalizacja"... (czyt. lepiej gdzie indziej):wściekła/y:

no i w sumie teraz to moja Teściowa szuka nam jakiegoś super ośrodka nad morzem... padlo już Mielno, Miedzyzdroje, Dziwnów... Sa ośrodki, że jak teraz zarezerwuje się pobyt i wpłaci 20% wartości, to ma się upust 40% :confused::baffled:
wiec moja T siedzi teraz calymi dniami na necie i telefoniei wymysla....

Właśnie dzisiaj z M rozmawialiśmy o wakacjach ,jedziemy nad morze, tylko jeszcze nie wiem gdzie dokładnie...

no to tak jak ja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry