kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
M mnie prosił abym mu wody zastawiłakurcze, a Sławek mi mówi, że ja szybko prysznic biorę... ale Ty to rekordy bijesz!

więc się uwinełam:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
M mnie prosił abym mu wody zastawiłakurcze, a Sławek mi mówi, że ja szybko prysznic biorę... ale Ty to rekordy bijesz!

więc się uwinełam:-)eee tam mógł się rano umyć... szybciej byś zasnęłaM mnie prosił abym mu wody zastawiławięc się uwinełam:-)

aga_k_m;4910002 ano chyba się zmówilyśmy;-):tak: w końcu mamy do siebie "rzut beretem" ;-) . [/QUOTE pisze:taaa i w jednym czasie nam wodę ciepłą dają![]()
Aga to daj znać gdzie dokładnie!!!! Może mnie przygarniecie???Marczakowi nie odpowiada miejsce - Ocypel... No i troszke ma racje...To jest jeziorko na pomorzu, no i nadkladamy trasę... Ale nic to... jeszcze mam troszkę czasu na przekonanie go do swojego pomysłu... T szuka ośrodków z przystosowaniem dla dzieci w terminie pierwszej poolowy lipca... wiec jakby się nam udało, to mielibyśmy 3 tygodnie nad morzem;-)
a z Confi i tak sie spotkamy![]()
taaa i w jednym czasie nam wodę ciepłą dają![]()
Aga to daj znać gdzie dokładnie!!!! Może mnie przygarniecie???
I tak poza tym dobry wieczór choć na chwile wpadłam
??? wowwwwwww