M
Marzena80
Gość
mówię Ci jedzcie tak, żebyście drugą połowę lipca byli i okolice Władysławowa...O.K. jak już będę wiedziala cos na 100% to dam Wam znać - bo... uratujecie mnie (a w sumie to moją T przede mną), co??? :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mówię Ci jedzcie tak, żebyście drugą połowę lipca byli i okolice Władysławowa...O.K. jak już będę wiedziala cos na 100% to dam Wam znać - bo... uratujecie mnie (a w sumie to moją T przede mną), co??? :-):-):-)
mówię Ci jedzcie tak, żebyście drugą połowę lipca byli i okolice Władysławowa...
hmmmbo ona tylko by się sex-iłam&m's na sex'ie

i o dzieciach myśli...bo ona tylko by się sex-iła![]()
Mój tez się grzeje strumieniem ciepłej wody. A ja poleję wodą ciałko, zakręcam kranik, wyszoruje się gąbką i to szorstką stroną (M na to patrzeć nie może bo go własna skóra boli), odkręcam kranik, spłuczę ciałko i gotowe:-). I na koniec szorowanie ręcznikiem (zwijam w rulon, chwtam jedną ręką za jeden koniec, drugą za drugi i na plecy, szoruję poziomo jak w konkursie przeciągania liny:-) i mam suchą skórę i wymasowane ciało (M oczywiście stoi owiniety ręcznikiem i się trzesie z zimna:-)), ale M jest chudy a ja chuda inaczej;-).ja mam caly czas cieplą wodę...ale za to rachunek za energię wynosi prawie 400 zł (marczo potrafi stać pod prysznicem po poł godziny... inie wytłumaczysz gląbowi, że ocieplenie ziemskie, ze na Ziemi dzieci głodują, ze rachunek, itp... )
ale M jest chudy a ja chuda inaczej;-).

a ja po takim potraktowaniu swojej skóry to bym ją płatami potem zrywała...:-):-):-):-):-):-):-):-):-) kiedys trzeba się wyspać;-), czekam nerwowo na @, 3 dni się spóźniawitaj Kochana...
no powiem Ci, że... jestem w szoku...TY przed 00:00 na BB??? wowwwwwww
![]()

. A teściową uratujemy:-):-):-).Super ale ja też się owijam ręcznikiem a masaż to M zostawiam:-);-)Mój tez się grzeje strumieniem ciepłej wody. A ja poleję wodą ciałko, zakręcam kranik, wyszoruje się gąbką i to szorstką stroną (M na to patrzeć nie może bo go własna skóra boli), odkręcam kranik, spłuczę ciałko i gotowe:-). I na koniec szorowanie ręcznikiem (zwijam w rulon, chwtam jedną ręką za jeden koniec, drugą za drugi i na plecy, szoruję poziomo jak w konkursie przeciągania liny:-) i mam suchą skórę i wymasowane ciało (M oczywiście stoi owiniety ręcznikiem i się trzesie z zimna:-)), ale M jest chudy a ja chuda inaczej;-).
:-):-):-):-):-):-):-):-):-) kiedys trzeba się wyspać;-), czekam nerwowo na @, 3 dni się spóźnia. A teściową uratujemy:-):-):-).