• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
O jak dobrze, że jesteście!

Dziękuję Wam dziewczyny za dobre słowa i smsy! Gdy to wszystko przeczytałam to aż mi się łza zakręciła w oku, a ja nie z tych co płaczą z byle powodu...

Synuś.... Nie wiem od czego zacząć... Wypuścili nas z kiepskimi wynikami, CRP świadczące o infekcji bakteryjnej ponad 80 - a to podobno źle, najgorsze jest to, że nie znają źródła infekcji... Gardło chore, mocz nieciekawy ale podobno nie aż tak... Atak padaczkowy wywołany gorączką i uwaga! Wczesnym stadium OSPY!!!!Andrzej ma ospę! I dlatego nas wywalili ze szpitala bo nie mają warunków na hospitalizowanie takich dzieci... Ja się nie upierałam bo wolę być w domku...

Zapowiedziano mi, że najpóźniej za 8 dni wystąpią pierwsze objawy u Gaby....

Doła mam, wiecie? :-(

Mamstud - pojawiłaś się i nalewki mi sie zachciało:tak:. Kurczę muszę się wstrzymać i na @ poczekać. Od 3 dni brzuchol pobolewa i piersi mrowią i manadrynek mi się chce a teraz alkoholu:szok:.

reklama
oj Mamstud badzo mi przykro, że tak to wszystko się poukładało... a czy ospa w tej chwili jest dla Gaby jakoś bardziej niebezpieczna?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry