monika1977
Fanka BB :)
Ja tez mam dobry kontakt z mamusią,razem paIimy ,popijamy drinki
- o rany to jakas patoIogia.
- o rany to jakas patoIogia.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- o rany to jakas patoIogia.biedactwa wy dwa :-(drapie się, jęczy, marudzi, nie chce jeść i spać... Smaruję ją jakimś białym czymś, co niby ma powodować mniejszy świąd ale to nic nie daje. Dziś w nocy w ogóle nie spałyśmy :-(
:-drapie się, jęczy, marudzi, nie chce jeść i spać... Smaruję ją jakimś białym czymś, co niby ma powodować mniejszy świąd ale to nic nie daje. Dziś w nocy w ogóle nie spałyśmy :-(
:-d:-d:-d:-d:-dja tez mam dobry kontakt z mamusią,razem paiimy ,popijamy drinki:-d- o rany to jakas patoiogia.
No to zdrówkooczywiście ja też mam własnej roboty a właściwie roboty M,to zdrówko![]()

drapie się, jęczy, marudzi, nie chce jeść i spać... Smaruję ją jakimś białym czymś, co niby ma powodować mniejszy świąd ale to nic nie daje. Dziś w nocy w ogóle nie spałyśmy :-(

.
. Kupę kasy kosztują a do niczego się nie nadają.Mam!!!
Wygrzebałam wino teścia-w dodatku słodkie.