Kokoszka
Majowa mamusia'09
Ladygab tez wydaje mi sie ze glukoze sie robi do 28 tygodnia (gdzies czytalam
) ale nie wiem moze pozniej tez..jutro zapytam sie lekarza co i jak mysle ze nie byl tak glupi i zapomnial
wyglada na profesjonaliste (zreszta slyszalam duzo dobrych opini moja sasiadka u niego rodzila i ja prowadzil)..zobaczymy

Ankzoc 3mam za Ciebie i za siebie kochana kciuki jutro, ja mam wizyte o 10 wiec 20min po Tobie
oczywiscie wiem ze glukoza jest wazna wiec mam zamiar ja zrobic i dopytac sie jutro lekarza o skierowanie.
Paula moja kolezanka ktora byla u innego lekarza normalnie dostala skierowanie na glukoze tak ze wiem ze w Grecji ja robia
Witaj Akunia...kochana duzo przeszlas ale nie martw sie i mysl pozytywnie
i rob jak Ci lekarz kaze...widze ze chlopaczkow w maju nadal wiecej...gratuluje
) ale nie wiem moze pozniej tez..jutro zapytam sie lekarza co i jak mysle ze nie byl tak glupi i zapomnial
wyglada na profesjonaliste (zreszta slyszalam duzo dobrych opini moja sasiadka u niego rodzila i ja prowadzil)..zobaczymy

Ankzoc 3mam za Ciebie i za siebie kochana kciuki jutro, ja mam wizyte o 10 wiec 20min po Tobie
oczywiscie wiem ze glukoza jest wazna wiec mam zamiar ja zrobic i dopytac sie jutro lekarza o skierowanie.Paula moja kolezanka ktora byla u innego lekarza normalnie dostala skierowanie na glukoze tak ze wiem ze w Grecji ja robia

Witaj Akunia...kochana duzo przeszlas ale nie martw sie i mysl pozytywnie
i rob jak Ci lekarz kaze...widze ze chlopaczkow w maju nadal wiecej...gratuluje
. W I trymestrze też leżałam ...przez plamienia
. Tak więc poszalałam tylko w II trymestrze. Co prawda nie leżę plackiem ...ale staram sę jak najwięcej czasu spędzać w łożku... więc nie jesteś sama ...i uwierz na forum czas leci szybciej...