reklama

Mamy majowe 2009

Ladygab tez wydaje mi sie ze glukoze sie robi do 28 tygodnia (gdzies czytalam:dry:) ale nie wiem moze pozniej tez..jutro zapytam sie lekarza co i jak mysle ze nie byl tak glupi i zapomnial:baffled:wyglada na profesjonaliste (zreszta slyszalam duzo dobrych opini moja sasiadka u niego rodzila i ja prowadzil)..zobaczymy:baffled::nerd:

Ankzoc 3mam za Ciebie i za siebie kochana kciuki jutro, ja mam wizyte o 10 wiec 20min po Tobie:-Doczywiscie wiem ze glukoza jest wazna wiec mam zamiar ja zrobic i dopytac sie jutro lekarza o skierowanie.

Paula moja kolezanka ktora byla u innego lekarza normalnie dostala skierowanie na glukoze tak ze wiem ze w Grecji ja robia:dry:

Witaj Akunia...kochana duzo przeszlas ale nie martw sie i mysl pozytywnie:-Di rob jak Ci lekarz kaze...widze ze chlopaczkow w maju nadal wiecej...gratuluje:-D

reklama
Patusia. Ja tam się bardziej martwię żeby do 36 tyg dotrzymac albo chocby do do 32 tyg. Na razie czekam w łóżeczku do 28 tyg, a póżniej wizyta u gin. i jak maluszek bedzie miał ok kilograma to do szpitala na celston an rozwoj plucek.
Ankzoc. Własnie dlatego że przeglądałam fora i zauważyłam ze tutaj jest duża częstotliwośc to weszłam.
Paula. Ja na szczeście dopiero od tyg leże i jakoś tak mnie naszło na wejście na forum majówek, zbyt dużo czasu wolnego. Zreszta wcześniej miałam sporo zajęć. Zaliczenia semestralne (studia zaoczne, które przerwałam na pół roku ze wzgledu na leżenie) pisze prace licencjacka mężowi, no i w domku. a teraz to za mnie teściowa robi wszytsko i mąż.
A tak wogóle to jak ja mam zrobić sobie suwaczek? lub jakies obrazki wstawić?

akunia- witaj na majowym forum. Ja też od tyg. leżę ...ze względu na skracjącą się szyjkę :wściekła/y:. W I trymestrze też leżałam ...przez plamienia:zawstydzona/y:. Tak więc poszalałam tylko w II trymestrze. Co prawda nie leżę plackiem ...ale staram sę jak najwięcej czasu spędzać w łożku... więc nie jesteś sama ...i uwierz na forum czas leci szybciej...:tak:

No to ja miałam tak samo w I trymestrze leżałam w szpitalu na podtrzymaniu, a teraz leże bo mam skurcze i skraca mi sie szyjka. No a w II to zbyt wiele nie pobawiłam bo tez musiałam uważać. No ale cóż jak trzeba to trzeba.

Witam Akunie-na pewno na forum Ci sie bedzie podobać.

Widze ze tematy teraz mamy kulinarne i tak siedze i marze o jakiś pyzach-ojejku jak bym zjadła. Tylko bez zadnego nadzienia same pyzy:):)
ja dzis obiadku nie jadłam i chyba dlatego mnie nachodzi, brak czasu, bo jeszcze siedze w pracy:(((
musze pędzic do domku i za kolacje sie wziąść:):)

Tak sie was naczytalam z tym jedzeniem ze najpierw zjadlam fure frytek z kotletem i buraczkami a chwile potem usmazylam nalesniki z bialym serem i teraz ledwo oddycham kurcze zaraz pekne przesadzilam:no:

Witam serdecznie wszystkie majowe mamusie 2009:-)Jestem tutaj nowa i rowniez bede mama w maju a dokladniej to termin mam na 21.Wszystkim przyszlym mamusia zycze wytrwalosci w tym wielkim oraz szczesliwym dniu:-)POWODZONKA!!!

witam akunia u nas zawsze ciekawie nie będziesz się nudzić ale to forum mnie wciągło jak raz dziennie nie zaglądne to potem nie wiem co się dzieje moje truskaweczki już zjedzone staram się nie jęść po 19 i nawet mi to wychodzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry