Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie mam na nic sily, lezalabym tylko na kanapie i nic nie robila, nie wiem co we mnie wstapilo, moze jakas deprecha albo co...
.
.Polecam NordisaCzesc kochaniutkie, jakos ostatnio brakuje mi weny do pisania, nie mam na nic sily, lezalabym tylko na kanapie i nic nie robila, nie wiem co we mnie wstapilo, moze jakas deprecha albo co...
.
Ale mnie tym jedzonkiem pokusilyscie, az slina mi cieknie na pyzy!! Sto lat juz ich chyba nie jadlam i teraz tak mam na nie ochote, problem z tym, ze nie ma kto ich zrobic.
, calkiem niezle mu wychodza
witamy !!!Hej kasia1208:-)No wiec tak rocznikowo to mam juz 26 lat i to jest moja pierwsza ciaza.Bardzo sie cieszymy z mezem i juz nie mozemy sie doczekac kiedy zobaczymy nasz skarb i wkoncu sie dowiemy czy to dziewczynka czy chlopczyk:-)Bo to oczywiscie ma byc niespodzianka choc bardzo nas korci zeby juz sie dowiedziec ale jak juz sobie postanowilismy ze dopiero dowiemy sie przy porodzie to bedziemy czekac.Tak pozatym to siedzimy w Angli i tu mam zamiar rodzic,zobaczymy jak to bedzie wszystko wygladac.A czy tutaj znajde jakas mame ktora rodzi za granica????