Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witaj Akunia - cieszę sie że do nas dołączyłaś z syneczkiem- widze ,że też sporo przeszłaś kochana - tez jestem w 25 tyg. i termin mam na 4 dni po tobie hehe ale mam nadzieje ze troszkę szybciej sie urodzi z tydzień albo dwa hihiWitam! Jestem tutaj nowa.
Po krótce przeczytałam wszystkie posty! Zajęło mi to cały dzień.
Na wstępie powiem że jestem w 25 tyg. To moja druga ciąża, pierwsza zakończyła się przedwczesnym porodem i niepowodzeniem. Moja mala córeczka jest aniołkiem. Teraz Noszę synka-Mareczka.
Przede wszytskim chciałam napisać kilka słow do Lilian Musisz wierzyć że bedzie dobrze, dużo rozmawiaj z córeczkami i powtarzaj im, że mają być silne. Wierz mi obecna medycyna jest bardzo rozwinieta, (zdążyłam się przekonać przez 4 miesieczny pobyt mojej małej w szpitalu na Prokocimiu, polecam ten szpital jezeli masz tylko mozliwosc kombinuj zeby je tam przewiezli, moja mala byla tam przewieziona w 2 tyg zycia) i lekarze robia naprawde cuda. Moja mała mimo bardzo grożnej choroby utrzymali przy życiu 4 miesiące.
Ale widzialam bardzo wiele przypadkow, ktore wydawaly sie beznadziejne a konczyły się powodzeniem.Wiec niech nie traci nadziei.
Pozdrawiam wszystkie mamy. I mam nadzieję, że uda mi sie być z wami na bieżąco.
Tym bardziej że jestem zdegradowana do pozycji łóżka i jedyne co mam do roboty (lub mi wolno) to leżeć, klikac na kompie, grać i oglądać TV. No ale cóz byleby do 26 maja.