reklama

Mamy majowe 2009

Kokoszka - z tego co sie oreintuje to glukoze mozna robic do 28 tygodnia, pewnie pozniej tez mozna, ale chyba do 28 tyg jest nabradziej miaridajna

A ja wlasnie zapycham sie cheeriosami:-)

reklama
patusia- juz sie nie denerwuje tak bardzo, rano o 7 ide do lekarza, wiec wszytsko sie wyjasni! ale mi narobilas ochoty na spagetti hmmm

paula- my tez mielismy roladki schabowe :P

kokoszka- kochana ja jutro tez ide na wizyte, trzymam kciuki za ciebie i siebie :)
jesli mozesz to popros lekarza o to skierowanie, wiesz lepieje to sprawdzic. A co do szyjki macicy to ja juz sie przekonalam ze badanie na fotelu nie jest miarodajne, bo lekarz ktory mnie badala w taki sposb stwierdzil ze mi sie skraca, ale jak pozniej poszlam prywatnie to sprawdzi usg dopochwowo i tam mogl dobrze zmierzyc i stwierdzil ze jest ok i ma 3,66 cm, a nie wiem chyba przez zwykle usg tego nie widac!

kokoszka- trzymam trzymam... ja tu w UK nie dostalam skierowania ale w PL bylam na badaniu i wszystko bylo ok... jedynie stwierdzono bialko w moczu....

ja tez mam jutro mam wizyte u poloznej... o 9.40 rano... trzymajcie kciuki dziewczyny... bo musze pobrac wyniki i zglosic te z PL... zobaczymy co powie nowego... a i jeszcze poprosic o ten cholerny dokument na dodatek bo jeszcze go nie dostalam... juz sie wpieniam co bedzie....

Witam! Jestem tutaj nowa.
Po krótce przeczytałam wszystkie posty! Zajęło mi to cały dzień.:-D
Na wstępie powiem że jestem w 25 tyg. To moja druga ciąża, pierwsza zakończyła się przedwczesnym porodem i niepowodzeniem. Moja mala córeczka jest aniołkiem. Teraz Noszę synka-Mareczka.

Przede wszytskim chciałam napisać kilka słow do Lilian Musisz wierzyć że bedzie dobrze, dużo rozmawiaj z córeczkami i powtarzaj im, że mają być silne. Wierz mi obecna medycyna jest bardzo rozwinieta, (zdążyłam się przekonać przez 4 miesieczny pobyt mojej małej w szpitalu na Prokocimiu, polecam ten szpital jezeli masz tylko mozliwosc kombinuj zeby je tam przewiezli, moja mala byla tam przewieziona w 2 tyg zycia) i lekarze robia naprawde cuda. Moja mała mimo bardzo grożnej choroby utrzymali przy życiu 4 miesiące.
Ale widzialam bardzo wiele przypadkow, ktore wydawaly sie beznadziejne a konczyły się powodzeniem.Wiec niech nie traci nadziei.

Pozdrawiam wszystkie mamy. I mam nadzieję, że uda mi sie być z wami na bieżąco.

Tym bardziej że jestem zdegradowana do pozycji łóżka i jedyne co mam do roboty (lub mi wolno) to leżeć, klikac na kompie, grać i oglądać TV. No ale cóz byleby do 26 maja.

paula- pisalas ze kupilas sobie kolyske, ktora bedzie stala w duzym pokoju, moj maz tez sie uparl na kolyske i tez chce taka postawic w duzym, ciekawa jestem jaka kupilas wklej foteczki :)

Ankzoc zostało jeszcze sporo sosiku ser sie zetrze a makaronik dogotuje -wpadaj kochana
Paula zupki starczy i dla ciebie :-)
miło bedzie posiedziec zapraszam - wsiajdajcie w prywatne odrzutowce :-)

Witam! Jestem tutaj nowa.
Po krótce przeczytałam wszystkie posty! Zajęło mi to cały dzień.:-D
Na wstępie powiem że jestem w 25 tyg. To moja druga ciąża, pierwsza zakończyła się przedwczesnym porodem i niepowodzeniem. Moja mala córeczka jest aniołkiem. Teraz Noszę synka-Mareczka.

Przede wszytskim chciałam napisać kilka słow do Lilian Musisz wierzyć że bedzie dobrze, dużo rozmawiaj z córeczkami i powtarzaj im, że mają być silne. Wierz mi obecna medycyna jest bardzo rozwinieta, (zdążyłam się przekonać przez 4 miesieczny pobyt mojej małej w szpitalu na Prokocimiu, polecam ten szpital jezeli masz tylko mozliwosc kombinuj zeby je tam przewiezli, moja mala byla tam przewieziona w 2 tyg zycia) i lekarze robia naprawde cuda. Moja mała mimo bardzo grożnej choroby utrzymali przy życiu 4 miesiące.
Ale widzialam bardzo wiele przypadkow, ktore wydawaly sie beznadziejne a konczyły się powodzeniem.Wiec niech nie traci nadziei.

Pozdrawiam wszystkie mamy. I mam nadzieję, że uda mi sie być z wami na bieżąco.

Tym bardziej że jestem zdegradowana do pozycji łóżka i jedyne co mam do roboty (lub mi wolno) to leżeć, klikac na kompie, grać i oglądać TV. No ale cóz byleby do 26 maja.
Witaj Akunia - cieszę sie że do nas dołączyłaś z syneczkiem- widze ,że też sporo przeszłaś kochana - tez jestem w 25 tyg. i termin mam na 4 dni po tobie hehe ale mam nadzieje ze troszkę szybciej sie urodzi z tydzień albo dwa hihi

akunia- witaj na forum :) jak juz jestes skazana na lozeczko to zagladaj do nas codziennie, zawsze ktos jest na forum i do tego jest mnostwo tematow :)

patusia- pewnie zabiore paule po drodze i wdepniemy zaraz, a ser moge kupic juz taki utarty :P, szkoda ze tak wszytskie mieszkamy od siebie daleko :(

reklama
akunia- witaj serdecznie... na naszym forum szkoda ze tak pozno.... ale nadrobimy stracony czas... sciskam ciebie mocno z calego serduszka i synka tez... ja podobnie jak ty leze i leze az do rozwiazania...buzka pisz pisz kochana co u ciebie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry