Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurde! Twarda z Ciebie sztuka.Ja na swoje wesele malowalam i czesalam i paznokietki robilam rodzince. nie zapomne do pozna w nocy malowalam lapki.
z rana sama poszlam do fryzjera i do kosmetyczki, (bo na swoje wesele chcialam zeby mi ktos zrobil zeby przy okazji moc sie odprezyc podczas masazu twarzy zreszta po malowaniu rodzinki i tak mialam dosc i im blizej tym bardziej nerwowa bylam.
Ja tez zawsze maluje paznokcie w rodzinie, ale nigdy przed swoim weselem!

Jak to bylo siusiu takie "co chwila", to nie musi miec zapachu mocnego. Tak jakos pamietam z fizjologii. Mocz poranny np. moze juz byc mocniej zolty i "smierdzacy". Ogolnie wszystko, barwa, zapach zalezy od jedzonka.slonkonline- ja jestem jeszcze gorsza bo nie mam kompletnie nic do malego,, na zakupy wybieram sie dopiero po 15 kwetnia..
dziewczyny wczoraj maly siedzial mi na pecherzu chyba bo non sto chcialo mi sie sikac.. w nocy wstalam i patrze a przescieradlo mokre znaczy gdzies jakby ktos wylal 2 lyzki stolowe.. nie mialo to zapachu,, ale przy tak czestym oddawaniu moczu nawet jesli popuscilam to nie bedzie mocz mial zapachu.. i nie wiem czy to przypadkiem nie wody plodowe ale jak na wody plodowe to troche za malo.. oby nie wody.. rano obejrzalam przescieradlo a ta plama wyslcha a boki zroibily sie koloru takiego zoltawego.. wiec mysle ze jednak popuscilam... ale na wszelki wypadek idziemy do gina dzis zeby sie zbadac.. napewno zrobi usg zeby sprawdzic czy wszytsko ok... ehhhh jak nie bole brzucha to zas takies takie historie ://![]()
barmanka nie wiem jakie ma skladniki ta peel-off wiec napisz mi co jest anpisane i o skladnikach co nieco,
a planet spa to mozesz uzyc z tego co kojarze ale napisz mi sklad bo nie znam.