Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. 
...już była czysta 
na to ja mu powiedziałam, że w tej mądrej książce jest napisane że "jak się ciężkiej babie czegoś odmawia, to myszy zniszczą wszystko, potna cały dobytek" hihih więc niech uważa
A szaleć zaczyna od godz 21-22 aż sie boje jak to będzie jak sie urodzi![]()
), jednak w tyg jak jestem w pracy (kończę o 23) to mnie nie kopie tak mocno - chyba moje chodzenie go usypia:-) no ale jak tylko ja mam wolne to ON sobie urządza ...hm... spacerki w brzuszku ;-)Dziś obudził mnie o 4 nad ranem i do 7 nie mogłam zasnąć

Dzisiaj spałam z poduszką między nogami - i nawet troszkę ulżyło.. Aż się boję pomyśleć co się będzie działo jeszcze ze mną/ z nami do maja

Słonko... no ja nie wiem czy ten doktorek dobrze ci powiedział :-( moim zdaniem cię nastraszył i tyle, a ty teraz biedna będziesz panikować przy każdym słabym dniu Julki :-( :-( :-(
mam pytanie???
wypruwacie metki z ciuszków maluszków?????? kurcze obawiam się że mogą one drażnić maleńką..i chyba czeka mnie dużooo pracy...bo trochę się tych ciuszków nazbierało![]()

wypruwacie metki z ciuszków maluszków?????? kurcze obawiam się że mogą one drażnić maleńką..i chyba czeka mnie dużooo pracy...bo trochę się tych ciuszków nazbierało![]()
bo ja to każda - nawet najbardziej miękką muszę mieć wyprutą :-(