Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niezłe jesteście
A zaraz wraca M i .... będzie musiał posprzątaćMieszkanie wygląda jak pobojowisko. Musiałam to zostawić, bo inaczej by nie uwierzył że aż tak z Lili nabałaganiłyśmy

, bo Szymon budzi sie 6-7 ( a nie jak dotad 8-9) i potem spi w poludnie 11-12 ( jak z M. to nawet 13
) i potem ok. pol godzinki na spacerku. Mimo takiej pogody wychodze z nim codziennie, zeby sie hartowal - no chyba, ze wieje silny wiatr albo mroz siega -10, to wtedy nie. I potem juz go nie klade, jak wczesniej ok. 17, tylko wytrzymujemy do 19 i o tej godzinie jest kapany. usypia go M. i tak od godziny maly juz spi
więc będę mu musiała za godzinkę, półtorej dać reszte co zostawił...dziękuję
Jak dzieciaczki???

Dobry wieczor Kasiu i m&m's

ja daję tak zawsze po pół godzince jak mocno przyśnie , zawsze wtedy dokończyja też już swojego wykąpałam, dałam flaszkę, położyłam i czekam.. mam nadzieję że zaśnie...oczywiście całego mleczka nie dopiłwięc będę mu musiała za godzinkę, półtorej dać reszte co zostawił...

210 i 3 miarki kleiku i 100 zawsze zostawi , ale ja i tak mu ją wcisnę za chwilęKasiu, a ile dajesz mleczka na noc?