A
Agutek
Gość
Wróciłyśmy ze spaceru. Pogoda przepiękna :-)
Opaliłam się
Opaliłam się

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kiedy wy zamierzacie dać swoim maluszkom pierwsze soczki, bo czytałam na innych wątkach, że mamy niektóre dawały sok jabłkowy jak dzidzia miała 2 m-c z hakiem. Ale mam mieszane uczucia, bo przeciez to jest dla troszkę starszych maluszków niż 2 m-c??![]()
A zmieniałaś coś, czy samo jej się unormowało??Moja Wika znów zaczęła sama robić kupki :-):-):-) Więc juz czopki nie będą potrzebne,
Wiecie co? Byłam dzisiaj w przychodni zważyć małego i chciałam wziąć receptę na szczepionkę. A pielęgniarka mi powiedziała, że mieli wizytę z Sanepidu i powiedzieli, że ta szczepionka za 120 zł jest jakaś słabsza i dzieci chorją po niej na krztusiec. I nie wzięłam recepty. I znowu będą dwa kłucia :-(.
Wiecie co? Byłam dzisiaj w przychodni zważyć małego i chciałam wziąć receptę na szczepionkę. A pielęgniarka mi powiedziała, że mieli wizytę z Sanepidu i powiedzieli, że ta szczepionka za 120 zł jest jakaś słabsza i dzieci chorją po niej na krztusiec. I nie wzięłam recepty. I znowu będą dwa kłucia :-(.