reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
No a ja jeszcze karmię tylko piersią i chyba mnie dopadło...
Pewnie organizm wyczuł, że od jutra miałam wprowadzić jedną butlę :-D

a jak się czujesz po tym zastrzyku? dobrze?
bo słyszałam o nim różne opinie.

zmobilizowałam się dzisiaj i wreszcie wysłałam do wywołania zdjęcia z ciąży i po narodzinach maleńkiej :happy: za kilka dni będę miała robotę - wkładanie ich do albumu :-p
muszę jeszcze tylko zakupić osobny album tylko dla młodej - mam zamiar jej zrobić pamiątkę jej dzieciństwa i wręczę jej jak już będzie dorosła i brała ślub :-)

Gdzie wysłałaś zdjęcia?

Dziś byliśmy na spacerku o 8ej rano, a już było 27 stopni w cieniu. Potem siedziałyśmy w domu, jest tak gorąco że nie ma czym oddychać. Wiktoria oczywiście w samych body z krótkim rękawkiem, albo w samej koszulce - nie czekamy do czerwca:-) Wychodzicie z dziećmi w taki upał, ja boję się że dla Wiki jest za gorąco - sama gotuję się na słońcu.

reklama
Dziś byliśmy na spacerku o 8ej rano, a już było 27 stopni w cieniu. Potem siedziałyśmy w domu, jest tak gorąco że nie ma czym oddychać. Wiktoria oczywiście w samych body z krótkim rękawkiem, albo w samej koszulce - nie czekamy do czerwca:-) Wychodzicie z dziećmi w taki upał, ja boję się że dla Wiki jest za gorąco - sama gotuję się na słońcu.

Chodzimy przeważnie późnym popołudniem.
Dzisiaj mieliśmy spacer w planach między 17 a 19 po usg bioderek, ale niestety burza pokrzyżowała nam plany :wściekła/y:
Stopniowo przez kilka dni przyzwyczajałam też małą do tempreatury i ubierania w coraz to mniej warstw - najpierw chodziła na dwór w body z długim rękawkiem i półśpiochach, a dzisiaj już w końcu wyszła z krótkim rękawkiem i letnimi, przewiewnymi spodenkami :-)

Do góry