Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie można kasować tego, co jest w kwadratowych nawiasach.nie wiem jak sie robie te cytaty...
ok a jak chce tylko czesc wypowiedzi?Nie można kasować tego, co jest w kwadratowych nawiasach.
Cesarean Childbirth From Hartford Hospital - Google Video
dla tych co mialy cesarke!
wiem,ze to straszne,ale ja sie poplakalam ze wzruszenia!
przypomnialam sobie chwile jak moja malutka sie rodzila i tez ja tak wyciagali!
u mnie Natalka bardzo ładnie łapie zabawkiJak tak parę razy pociągnęłam małego za rączki (wcześniej tego nie robiłam), to zauważyłam, że na początku główka zostaje, ale potem już ciągnie główkę do góry i im bardziej jest w pionie, tym główka bardziej się zrównuje z resztą ciała. Ale nie wiem jak to powinno prawidłowo wyglądać.
W ogóle wkurzające są te kalendarze rozwoju. Wszędzie piszą, że dziecko pod koniec trzeciego miesiąca powinno niby trzymać w rączce grzechotkę i nią potrząsać. A mój Karolek nawet nie próbuje łapać zabawek.