reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

od rana wszystko mi leci z rąk - wylałam całe świeżo przygotowane mleko dla młodej, potem rozsypałam patyczki do czyszczenia uszu, bo jakoś tak mi się pudełko wymsknęło...:rolleyes2:

ale kierownicę w aucie trzymałaś mocno, nie wypadła? :-p;-)
też tak czasem mam :confused:

Czytam "Przedostatnie marzenie" i tak mnie wciągnęło, że nawet nie oglądałam YCD. Tzn oglądałam jednym okiem, nie pozwoliłam mężowi przełączyć. M stwierdził, że mały ma to po mnie (niby się bawi, nie ogląda, a spróbuj mu wyłączyć :-p)

dobre, popatrz ile to się zachowań naszych dzieci potrafi wyjaśnić :-D

a mnie też sie nic nie chce, no spać może tylko ale muszę się zebrać bo po południu z Szymkiem pieczemy pierniczki :tak: ciekawe czy mieszkanie poznam po tej akcji :baffled:

miloku, trzymaj nie wypuszczaj Młodego ;-)

reklama
Witam:-)
wczoraj byłam pierwszy raz na tańcu arabskim w grupie zaawansowanej:tak: i nie było tak źle;-) mam kilka ruchów do nadrobienia:tak: później złapałam kilka sztucznych promieni slońca;-)
od 3 dni rano wstaje m do córci:rofl2::rofl2::rofl2: a ja się rozleniwiłam maksymalnie:rofl2::rofl2::rofl2: wstaje o 9:zawstydzona/y:

milkoku śliczne imię wybraliście dla synka:tak: trzymaj się do stycznia:tak: ale w sumie jak urodzisz w grudniu to będziesz miała 1 różnicy między chłopcami:tak: z czasem się wyrówna różnica miesięczna:tak:

madzikm niezła przylepka z Twojej Zosi:tak: moja też lubi się tulić:tak: ale chyba wolałaby wyjście na dwór:-D

Bluebrry moja też lubi mieć włączony tv a robi co innego:baffled: a najlepsze jest to że sama umie włączyć tv z pilota:baffled:

Agutek mocna kawka i przejdzie Ci ;-)

idę oranąć sajgon:tak:

Czytam "Przedostatnie marzenie" i tak mnie wciągnęło, że nawet nie oglądałam YCD. Tzn oglądałam jednym okiem, nie pozwoliłam mężowi przełączyć. M stwierdził, że mały ma to po mnie (niby się bawi, nie ogląda, a spróbuj mu wyłączyć :-p)

ja tez tak wczoraj oglądałam YCD:-D:-D:-D, tyle ze ja czytam Kuźnię na rozdrożu, byłam tak podekscytowana, że nie mogłam potem zasnąć:baffled:, znowu mnie wzięło i dopóki nie skończę, nic innego w domu nie zrobię:rofl2::zawstydzona/y:,
a cały czas poluję na Byłam księżną, nawet zapisałam się do klubu ŚW, ale tam tez nie mają, no nic zamówię na allegro, tyle że to drożej wychodzi z przesyłką:crazy:

a w ogóle to witam się;-)

Agutek, to roztargnienie, to może wina aury, chyba juz o tym gadałyśmy, że pogoda ci dokucza:wściekła/y:,

a jak wyglądacie z głosami, macie szansę na nagrodę:confused:, tak się pilnowałam z głosowaniem, jak dało radę, to nawet dwa razy dziennnie klikałam:tak::tak::tak:

Fredzik, oby chałupa została w całości po pierniczkowaniu z Szymkiem:-D:-D:-D

blueberry, Fredzik :-D :-D :-D

Ewelina
niestety nie załapiemy się, bodajże pierwsze 6 stron dostanie nagrody, a my byliśmy na 10 stronie a teraz spadliśmy dalekooooo....ale dziękuję za głosy :happy:

Witajcie :happy:

Malaga, byle do stycznia;-)
Byle... ;-):-)

jeśli chodzi o zmęczenie to ja ostatnie dwa dni szybko chodziłam spać, a rano i tak się dobudzić nie mogłam :szok: dzisiaj siedzę, bo czekam na YCD, ale obawiam się, że nie wytrzymam do końca, bo już mi się oczy kleją :sorry2:
A ja mam zawsze tyle do zrobienia, że nigdy się nie mogę przed 24 wyrobić :-p A pobudka o 4.30 :sorry:

Blueberry, ja lubię czytać ksiązki polecane, np. Kuzię reklamowała tu Malaga:-D
Oj, na pewno nie ja ;-):-D Ja bardzo rzadko czytam, uwsteczniłam się :sorry:

reklama
malaga ja olewam, zrobię później :-p
ostatnio kładłam się przed 21 spać :-D
robota nie zając - nie ucieknie ;-)
Ja mam robotę "do pracy" ;-) Niestety nie wszystko da się odłożyć.. A papierkowej roboty teraz miałam strasznie dużo...

Też mi się zdawało, że ty :-D.
Skoro nie ty, to może Debiutantka ;-)
Tak myślę :-D

Piotruś dziś postanowił, że nie będzie spał :sorry2: Wróciłam z pracy, wzięłam go na spacerek i po powrocie miało być lulu.. A Piotruś mamusi zrobił kuku :-p No nic, może za to wieczorem pójdzie wcześniej spać ;-)

Teraz młody rysuje :-D Na razie po kartkach :-p

Ostatnia edycja:
Do góry