blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Agnes, na pewno Ci wróci. To nie jest jakieś przewinienie, tylko normalne warunki umowy. Kiedyś tak było w Neostradzie, że po przekroczeniu miesięcznego limitu prędkość spadała chyba do 32 Mb/s.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

wycieczki, prezenty

Po tym jak jej poczytamy, położymy i wychodzimy, ona wstaje, zapala sobie światło i się bawi
wchodzę kilka razy, gaszę, ona zapala i tak w kółko, w końcu pada zmęczona przy świetle, musi dobrze zasnąć bym zgasiła bez protestów:-(

, normalnie oczy mi się zamykają, zrobiłam sobie kawę, juz kolejną dzisiaj
, nwet nad ksiązką nie mogę się skupić
,
.Moja już dzisiaj dostała pierwszy prezent -mini pianinkoCałkiem fajny. Ale przyznam, że więcej ja na nim gram
![]()

Moja już dzisiaj dostała pierwszy prezent -mini pianinkoCałkiem fajny. Ale przyznam, że więcej ja na nim gram
![]()

Jutro zrobię zdjęcie i pokażęa powiedz jakie, ja szukałam czegoś grajacego dlaPiotrka, ale znalazłam tylko takie dla maluchów, a mały strasznie się cieszył,jak grał![]()

zabawka dla mamy i dla corcitakie sa najlepsze dwufunkcyjne
![]()