reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry:-)

Zasuwam w kuchni od rana: kotlety z kalafiora, zupa borowikowa i gar bigosu, zaraz delicjowiec:-)

Po połudnu jadę na miasto żeby odreagować:confused:

bluedbają o Was w pracy:tak:wycieczki, prezenty:tak:

roksimieliście spotkanie z Mikołajem u YAMAHY?

milokuna ostatnią chwilę zostawiłaś zakupy:rofl2:

Zosi się pogorszyło zasypianie na noc:baffled:Po tym jak jej poczytamy, położymy i wychodzimy, ona wstaje, zapala sobie światło i się bawi:dry:wchodzę kilka razy, gaszę, ona zapala i tak w kółko, w końcu pada zmęczona przy świetle, musi dobrze zasnąć bym zgasiła bez protestów:-(

wiesz co Madzikim zawsze jakas taka malo zoragnizowana jestem , jesli chodzi o siwteczne przygotowania i cale zamieszanie z nimi zwiazane
u mnie wszystko czeka na ostatnia chwile :rofl2::no:

zjadlam wlasnei krokieta z kapusta i grzybami , bo juz farsz na pierogi mezus zrobil :-)
wyrecza mnie ile moze :-):tak:

Do nas ma przyjść dzisiaj chrzestny z prezentem. Ciekawe co dostaniemy ;-):-). Jutro K. dostanie od nas samolot albo autobus FP (drugie będzie pod choinkę), pewnie chrzestna wpadnie z prezentem i jeszcze moja ciotka ma dla niego jakieś drobiazgi. Normalnie się dziecku w głowie poprzewraca :-p.

ja też strasznie śpiąca, przed chwilą usypiałam małą i prawie sama zasnęłam :dry:

ja prezent dam jutro, jak wstanie - to do kąpieli :-)

miloku zapraszamy do podziemi :-)

reklama
Do góry