reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

malaga młoda była u nas w sypialni i niestety nie zadziałało na nią "przytul się do mamy i śpimy" :baffled:

na Mikołajki z mężem nie robimy sobie prezentów, w ogóle nie ma w zwyczaju by dorośli sobie tego dnia robili prezenty, chyba, że symboliczne w postaci np. czekoladowego Mikołajka...prezenty robimy tylko na gwiazdkę, a dziś dzieciaki dostają upominki :-)
u nas podobnie :tak: tylko "upominkowe" drobiazgi :tak:sa zwyczajem Mikolajkowym :tak:a corcia dostala dzis od "Kołaja" lale,wozek,kolyske i fotelik sanochodowy :rofl2:wszystko to bylo w jednym zestawie FP :tak:;-)i za przystepna cene udalo mi sie wylukac ;-)

Niunka chora juz ponad tydzien :-(kaszelek niesamowity :-(i katarek taki ,ze jak widzi mnie z chusteczka to ucieka:-(i mowi "boli":-( ma ,az zaczerwieniona skorke wkolo noska od tego wycierania wiec co sie dziwic :dry:

reklama
hej z wieczorka:-)nalesniki wyszly dobre Julka jadla ale z dzemem truskawkowym dziadka roboty tez jej smakowaly:-)Soppana takie pierogi z soczewica tez bym wciagnela miam,mniam,pytalam o Auchan bo myslalam ,ze pracujesz na sali,ja kiedys tam pracowalam na kasie:tak:.Sandi zdrowka dla Małej:-)

dziewczyny normalnie w szoku jestem :szok:probowalam odnalezc zestaw FP ktory dostala dzisiaj coreczka :tak:zeby Wam pokazac i normalnie nie moge uwierzyc w takie "zlodziejstwo":szok: to jest kolyska z tego zestawu -identyczna:tak: Kołyska dla lalek - Fisher Price ostatnie 10 szt. (500439230) - Aukcje internetowe Allegro

i cena za nia mnie zszokowala:tak::szok:zwlaszcze ,ze ja za caly zestaw czyli kolyska + wozek + nosidelko("samochodowe") +lala dalam mniej niz cena w Pl za sama kolyske :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)
moja szkuda wstała o 7:wściekła/y: a jak do 1 oglądałam wywiad z wampirem:baffled:

dziewczyny normalnie w szoku jestem :szok:probowalam odnalezc zestaw FP ktory dostala dzisiaj coreczka :tak:zeby Wam pokazac i normalnie nie moge uwierzyc w takie "zlodziejstwo":szok: to jest kolyska z tego zestawu -identyczna:tak: Kołyska dla lalek - Fisher Price ostatnie 10 szt. (500439230) - Aukcje internetowe Allegro

i cena za nia mnie zszokowala:tak::szok:zwlaszcze ,ze ja za caly zestaw czyli kolyska + wozek + nosidelko("samochodowe") +lala dalam mniej niz cena w Pl za sama kolyske :szok::szok::szok:
Sandi chciałam kupić młodej tą kołyskę ale ona ma tylko 40cm więc stwierdziłam że jest za mała za taką cene:baffled: ale jak Ty kupiłaś cały zestaw w tej cenie to rewelacja:tak:

Do góry