reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Soppana GRATULACJE!!!

JMM witaj:-)

Nie mam ostatnio na nic czasu, ale to żadna nowość.

Wiktoria dała babciom kwiatki, a dziadkowi słodycze (dziadek je uwielbia), no i oczywiście złożyła życzenia. Aż wszystkim sie łzy w oczach zakręciły, tak było wzruszająco.

reklama
Witam:tak:
ja nie śpie od 8:30:-pmłoda budzi mnie jak najlepszy budzik:tak: przychodzi i krzyczy mama, mama, mama jak nie działa to mówi "mama pić chce":baffled: więc zwlekam się:tak:
dzisiaj znów trenujemy w rajtkach:-D zobaczymy jak pójdzie:sorry:

dzień dobry

Ja dzisiaj prawie spadłam z łóżka bo tak się m z córą rozłożyli ,że dla mnie miejsca zabrakło. Oczywiście nad ranem musiała przyjść do nas :baffled:

Ja też swojej po południu ściągam pampersa ale wczoraj znowu się zsikała i jej nie przeszkadzało :no: a wcześniej oczywiście siedziała na nocniku.

Hello :-)

Przez tą angielską pogodę głowa mnie boli :eek:. Ale na spacerku byliśmy :tak:. Teraz Karol śpi, a ja myślę co mu zrobić na obiad. A na górze szczeka pies sąsiadów, bo ktoś łazi po klatce :wściekła/y:.

Madzik, chyba Fiorentino i Carmel.

Witam:tak:
ja nie śpie od 8:30:-pmłoda budzi mnie jak najlepszy budzik:tak: przychodzi i krzyczy mama, mama, mama jak nie działa to mówi "mama pić chce":baffled: więc zwlekam się:tak:
dzisiaj znów trenujemy w rajtkach:-D zobaczymy jak pójdzie:sorry:
ja jeszcze wstrzymam sie z miesiac moze dwa i tez zaczne bez pampera mlodego puszczac

dzień dobry

Ja dzisiaj prawie spadłam z łóżka bo tak się m z córą rozłożyli ,że dla mnie miejsca zabrakło. Oczywiście nad ranem musiała przyjść do nas :baffled:

Ja też swojej po południu ściągam pampersa ale wczoraj znowu się zsikała i jej nie przeszkadzało :no: a wcześniej oczywiście siedziała na nocniku.
nio u nas to samo bylo
a ze teraz nei mam sily na wiksza ilosc prania wiec narazie zrezygnowalam
u mnie najgorszy problem bym z kupa
bo czesto gesto jak bym baz pampera potrafil zwalic mi druga kupole w gaciorki ( mimo ze rano zrobil na kibelek )
a ja jakis brzydna wywalalam dzieisatki majtek :-:)sorry::baffled::eek:

Hello :-)

Przez tą angielską pogodę głowa mnie boli :eek:. Ale na spacerku byliśmy :tak:. Teraz Karol śpi, a ja myślę co mu zrobić na obiad. A na górze szczeka pies sąsiadów, bo ktoś łazi po klatce :wściekła/y:.

Madzik, chyba Fiorentino i Carmel.
a co ja mam powiedziec
dzien w dzien u nas taka pagoda :-D:-D

Aiwyls dzieki staram sie nei zwarowac ,ale mysle ze moj humor to kiepsko wplywa na mlodego :baffled::nerd:

justin zjadlabym zjadla ,ale nie mialam markeli :angry: a teraz mam ochote na cos i sama nei wiem na co heheheheh:-D baba w ciazy :-D

hej
mój nie śpi :baffled::crazy: a ja bym się chętnie zdrzemnęła...
nie śpimy od 7 rano a w nocy od 1 do 2.30 przerwa techniczna była :wściekła/y:
na szczęście z nami nie sypia bo już nigdy bym się nie wyspała a tak czasem mi się zdarza :eek:
miłego dnia babeczki

hej ..jestem i ja

ahh mowie Wam szkoda gadac co sie z coreczka dzieje :-(wczoraj chyba za szybko pochwalilam ,ze juz lepiej bo popoludniu znow to samo :-(wiec tak zaczelo sie ,ze Mala zwymiotowala mi w nocy (o tym chyba juz Wam pisalam) pozniej zaczal sie kaszel ,ale taki duszacy ,ze az plakala i nie mogla spac ,do tego doszla jeszcze goraczka i rozwolnienie :-(wszystko na raz! :baffled: nic nie chciala jesc ,nie mogla spac jeszcze do tego te wszystkie objawy przestraszylam sie strasznie :-(wyslalam meza do przychodni ,ale tam chcilei nas przyjac dopiero w piatek (byla sroda) ,a jak nie to do szptala wiec pojechalismy ,tam Malenka dostala lekarstwa itp.i humorek prawie ,ze odrazu sie poprawil jak tempka spadla ,no i zdarzylam Wam wczoraj napisac ,ze lepiej ,a tu po jakims czasie klade sie na kanapie w salonie a ona ze mna co juz mnie dziwilo bo nigdy nie ulezy (usiedzi) w jednym miejscu wiecej niz 3min...no i zwymiotowala na mnie :-(...poszlam do pracy i mama mowi ,ze w nocy znow ja dopadla nie spala plakala tmp.itd. :-(i a jak juz usnela to spi od kilku dni do 11-12:szok:co jej sie tez nie zdarzalo :no:niewiem juz co robic normalnie szok!

reklama
Do góry