Soppana ja tez chciałabym pozwolic sobie tak pospać popołudniu, niestety nie jest mi dane, jak tylko córa zasypia to biorę się za sprzątanie....i zadaje sobie takie pytanie, czy w końcu będę mieć kiedyś porządek przynajmniej dwie godziny ?
reklama
S
szalona mama
Gość
o rany aleście naskrobały 
dzień dobry
jeśli chodzi o fryzjera to tylko cieniowanie i nic więcej, zapuszczam na lato i na stałe może
roksi, noc coś ty, nie wygodnie ci było z szafką wżynającą sie w głowę?;-)
aiwyls, a ja czasem odpuszczam i jak nie żywa jestem to się kładę spać jak młody śpi
Agutek, niezle Tola nawija; też myślałam że Karolek mówi jej imię
mój coraz częściej zaskakuje nas różnymi wywodami
miloku, życzę bez wywoływania
ewela, no pięknie z tym zasypianiem

dzień dobry
jeśli chodzi o fryzjera to tylko cieniowanie i nic więcej, zapuszczam na lato i na stałe może

aiwyls, a ja czasem odpuszczam i jak nie żywa jestem to się kładę spać jak młody śpi
Agutek, niezle Tola nawija; też myślałam że Karolek mówi jej imię

mój coraz częściej zaskakuje nas różnymi wywodami

miloku, życzę bez wywoływania

ewela, no pięknie z tym zasypianiem
Lajla83
Fanka BB :)
Aiwyls moja tak ma że klika dni przychodzi do nas a kilka dni nieRoksi teraz dopiero zobaczyłam twój post.
To sie do was wcisnęła córciaNasza na szczęście od kilku dni do nas nie przychodzi, mam nadzieję, że tak zostanie
![]()

Fredzik ja tez cieniuje z tyłu i twardo zapuszczamo rany aleście naskrobały
dzień dobry

polecam masaż rogiem szafki;-) bardzo dobrze poprawia ukrwienie głowy

Ewelina z Bydgoszczy
dzień dobry;-)
mały tradycyjnie pospał do 6-tej i przyniosłam go sobie do łóżka
, M śmieje się, że mały tylko czeka kiedy tata wstanie do pracy i wskakuje na jego miejsce
, a dziś na szczęście obudził go do pracy, bo M chyba budzika nie nastawił
, tatuś jest winien cos synkowi za przysługe

ja do fryzjera tez się wybieram, ale dopiero pod koniec lutego, po sesji egzaminacyjnej
co do lęków maluszka, to mój np. boi sie słuchawki prysznicowej, jak zwisa do brodzika

zaraz wybieramy sie na spacer tzw zakupowy, bo w poniedziałki tak zawsze mamy, że robimy duze zakupy na cały tydzień
mały tradycyjnie pospał do 6-tej i przyniosłam go sobie do łóżka

ja do fryzjera tez się wybieram, ale dopiero pod koniec lutego, po sesji egzaminacyjnej

co do lęków maluszka, to mój np. boi sie słuchawki prysznicowej, jak zwisa do brodzika

zaraz wybieramy sie na spacer tzw zakupowy, bo w poniedziałki tak zawsze mamy, że robimy duze zakupy na cały tydzień

blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć :-). Ostatnie dni mojej wolności, w czwartek wracam do pracy 
. Poza tym ładnie odmienia rzeczowniki
.
. Tajoj to Karol, powinno być Tajoja, ale tak sobie skraca.
Karol się boi maszynki do włosów, poza tym boi się przechodzić pod takim wiaduktem kolejowym, który mamy w okolicy i trzeba go wziąć na ręce. Inne lęki jakoś mu nawet minęły.
Roksi, mnie też synek spycha z łóżka i nieraz leżę na samym skraju. Kiedyś spadnę przez niego

Mój za to zna dużo słów, ale łączy jeszcze rzadko i tak właśnie po 2 lub 3 słowa. Właściwie wszystko próbuje powtarzać i zapamiętuje bardzo szybko nowe wyrazy, ciągle coś gada, ale strasznie niewyraźnie i często nie rozumiemyJustineMyMind moja nie zna jakoś dużo słów, ogólnie. nie bardzo chce powtarzać jak ją prosimy, ale jak już jakieś podłapie to wtedy właśnie wszystko łączy jakoś. To wczoraj to właśnie nas zaskoczyło, bo najczęściej to tak 2-3 wyrazy łączy :-)

Hi hiblueberry mama Toja - już myślałam, że nauczyłaś go mówić imię narzeczoneja to mama Karola
![]()

Karol się boi maszynki do włosów, poza tym boi się przechodzić pod takim wiaduktem kolejowym, który mamy w okolicy i trzeba go wziąć na ręce. Inne lęki jakoś mu nawet minęły.
Roksi, mnie też synek spycha z łóżka i nieraz leżę na samym skraju. Kiedyś spadnę przez niego

I ja sie witam w poniedziałek:-)
Roksi Ty to mialas CUDNY masaz
,a ja wstałam cala polamana bo Jula oczywiscie w nocy przyszla do nas i tak juz zostala do rana
Co z tymi dzieciakami 
Ewela udanych zakupow:-)
Ja tez zapuszczam włosy na lato,moze sie uda
Miloku ja tez Ci zycze bez wywolywania,ja tez bylam po terminie i wywolywali mi
Milego dnia zycze:-)
Roksi Ty to mialas CUDNY masaz

Ewela udanych zakupow:-)
Ja tez zapuszczam włosy na lato,moze sie uda

Miloku ja tez Ci zycze bez wywolywania,ja tez bylam po terminie i wywolywali mi

Milego dnia zycze:-)
A
Agutek
Gość
jest tu ktoś? 

Ewelina z Bydgoszczy
melduję swoją obecność
:-);-)

reklama
A
Agutek
Gość
ja młodą uśpiłam i chyba coś będziemy szukać do oglądania - tylko chyba nic nie ma w tv