reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Soppana ja tez chciałabym pozwolic sobie tak pospać popołudniu, niestety nie jest mi dane, jak tylko córa zasypia to biorę się za sprzątanie....i zadaje sobie takie pytanie, czy w końcu będę mieć kiedyś porządek przynajmniej dwie godziny ?

reklama
Roksi teraz dopiero zobaczyłam twój post.
To sie do was wcisnęła córcia :-p Nasza na szczęście od kilku dni do nas nie przychodzi, mam nadzieję, że tak zostanie :tak:

o rany aleście naskrobały :szok:
dzień dobry
jeśli chodzi o fryzjera to tylko cieniowanie i nic więcej, zapuszczam na lato i na stałe może :happy:
roksi, noc coś ty, nie wygodnie ci było z szafką wżynającą sie w głowę?;-):-p
aiwyls, a ja czasem odpuszczam i jak nie żywa jestem to się kładę spać jak młody śpi

Agutek, niezle Tola nawija; też myślałam że Karolek mówi jej imię:laugh2:
mój coraz częściej zaskakuje nas różnymi wywodami :-D

miloku, życzę bez wywoływania :tak:

ewela, no pięknie z tym zasypianiem

Roksi teraz dopiero zobaczyłam twój post.
To sie do was wcisnęła córcia :-p Nasza na szczęście od kilku dni do nas nie przychodzi, mam nadzieję, że tak zostanie :tak:
Aiwyls moja tak ma że klika dni przychodzi do nas a kilka dni nie:baffled:

o rany aleście naskrobały :szok:
dzień dobry
jeśli chodzi o fryzjera to tylko cieniowanie i nic więcej, zapuszczam na lato i na stałe może :happy:
roksi, noc coś ty, nie wygodnie ci było z szafką wżynającą sie w głowę?
;-)
Fredzik ja tez cieniuje z tyłu i twardo zapuszczam:tak: chce dojść do długości za cyc z przodu;-)
polecam masaż rogiem szafki;-) bardzo dobrze poprawia ukrwienie głowy:-D

dzień dobry;-)

mały tradycyjnie pospał do 6-tej i przyniosłam go sobie do łóżka:szok:, M śmieje się, że mały tylko czeka kiedy tata wstanie do pracy i wskakuje na jego miejsce:tak::-D, a dziś na szczęście obudził go do pracy, bo M chyba budzika nie nastawił:no:, tatuś jest winien cos synkowi za przysługe:-D:-D

ja do fryzjera tez się wybieram, ale dopiero pod koniec lutego, po sesji egzaminacyjnej:tak:

co do lęków maluszka, to mój np. boi sie słuchawki prysznicowej, jak zwisa do brodzika:szok::tak::baffled:

zaraz wybieramy sie na spacer tzw zakupowy, bo w poniedziałki tak zawsze mamy, że robimy duze zakupy na cały tydzień:tak:

Cześć :-). Ostatnie dni mojej wolności, w czwartek wracam do pracy :baffled:

JustineMyMind moja nie zna jakoś dużo słów, ogólnie. nie bardzo chce powtarzać jak ją prosimy, ale jak już jakieś podłapie to wtedy właśnie wszystko łączy jakoś. To wczoraj to właśnie nas zaskoczyło, bo najczęściej to tak 2-3 wyrazy łączy :-)
Mój za to zna dużo słów, ale łączy jeszcze rzadko i tak właśnie po 2 lub 3 słowa. Właściwie wszystko próbuje powtarzać i zapamiętuje bardzo szybko nowe wyrazy, ciągle coś gada, ale strasznie niewyraźnie i często nie rozumiemy :confused:. Poza tym ładnie odmienia rzeczowniki :tak:.

blueberry mama Toja - już myślałam, że nauczyłaś go mówić imię narzeczonej :-p a to mama Karola :-D
Hi hi :-D. Tajoj to Karol, powinno być Tajoja, ale tak sobie skraca.

Karol się boi maszynki do włosów, poza tym boi się przechodzić pod takim wiaduktem kolejowym, który mamy w okolicy i trzeba go wziąć na ręce. Inne lęki jakoś mu nawet minęły.

Roksi, mnie też synek spycha z łóżka i nieraz leżę na samym skraju. Kiedyś spadnę przez niego :-D

I ja sie witam w poniedziałek:-)
Roksi Ty to mialas CUDNY masaz:-D,a ja wstałam cala polamana bo Jula oczywiscie w nocy przyszla do nas i tak juz zostala do rana:crazy:Co z tymi dzieciakami :szok:
Ewela udanych zakupow:-)
Ja tez zapuszczam włosy na lato,moze sie uda:-D
Miloku ja tez Ci zycze bez wywolywania,ja tez bylam po terminie i wywolywali mi:tak:
Milego dnia zycze:-)

reklama
Do góry