Soppana ja tez chciałabym pozwolic sobie tak pospać popołudniu, niestety nie jest mi dane, jak tylko córa zasypia to biorę się za sprzątanie....i zadaje sobie takie pytanie, czy w końcu będę mieć kiedyś porządek przynajmniej dwie godziny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Aiwyls moja tak ma że klika dni przychodzi do nas a kilka dni nieRoksi teraz dopiero zobaczyłam twój post.
To sie do was wcisnęła córciaNasza na szczęście od kilku dni do nas nie przychodzi, mam nadzieję, że tak zostanie
![]()

Fredzik ja tez cieniuje z tyłu i twardo zapuszczamo rany aleście naskrobały
dzień dobry
jeśli chodzi o fryzjera to tylko cieniowanie i nic więcej, zapuszczam na lato i na stałe może
roksi, noc coś ty, nie wygodnie ci było z szafką wżynającą sie w głowę?;-)
chce dojść do długości za cyc z przodu;-) 
, M śmieje się, że mały tylko czeka kiedy tata wstanie do pracy i wskakuje na jego miejsce
, a dziś na szczęście obudził go do pracy, bo M chyba budzika nie nastawił
, tatuś jest winien cos synkowi za przysługe

Mój za to zna dużo słów, ale łączy jeszcze rzadko i tak właśnie po 2 lub 3 słowa. Właściwie wszystko próbuje powtarzać i zapamiętuje bardzo szybko nowe wyrazy, ciągle coś gada, ale strasznie niewyraźnie i często nie rozumiemyJustineMyMind moja nie zna jakoś dużo słów, ogólnie. nie bardzo chce powtarzać jak ją prosimy, ale jak już jakieś podłapie to wtedy właśnie wszystko łączy jakoś. To wczoraj to właśnie nas zaskoczyło, bo najczęściej to tak 2-3 wyrazy łączy :-)
. Poza tym ładnie odmienia rzeczowniki
.Hi hiblueberry mama Toja - już myślałam, że nauczyłaś go mówić imię narzeczoneja to mama Karola
![]()
. Tajoj to Karol, powinno być Tajoja, ale tak sobie skraca.
,a ja wstałam cala polamana bo Jula oczywiscie w nocy przyszla do nas i tak juz zostala do rana
Co z tymi dzieciakami 

:-);-)