reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć :-)

A nam w ogóle nic nie mówili o bilansie :baffled:. Może będą dzwonić i wzywać :confused:

Mieliśmy dzisiaj gości. Karol dostał dużą wywrotkę Wadera w komplecie z małym spychaczem (jest zachwycony - będzie miał nowe auto na spacery), ogromny wóz strażacki (a miałam nadzieję, że tym razem się obejdzie bez dużych zabawek :-p) i autko, które po otwarciu drzwi gra hiphopowe rytmy i świeci mu się podwozie na niebiesko :-D.

reklama
Ale dzis nudy:tak:
Ewela ja tez jesli chodzi o zdrowie Julki to jestem panikara na calego ,moj M zawsze mnie musi postawic do pionu,bo kracze i kracze ,ze bedzie najgorsze.W tym tygodniu jak Julka byla chora to prawie nic nie jadlam i nie spalam z nerwow.Balam sie ,ze sie odwodni i szpital murowany.
Nasza impreza urodzinkowa miala byc w tydzien temu w niedziele ,ale odwolalam no bo Jula chora byla juz.Jak dojdzie do siebie to musze pomyslec i cos zorganizowac dla rodziny.
Dzisiaj poszlam z Jula na krotki spacer ,jak wrocilismy poszlam robic obiadek ,wracam ,a Jula spi.Wogole jeszcze jest taka slaba ,ale najwazniejsze ,ze zaczela jesc.

Witam:tak:
Byłam wczoraj z koleżankami na "Kochaj i tańcz" i muszę powiedzieć że mnie nie powalił taki lajcik można zobaczyć:tak:
młoda wstała o 7:baffled:

dzień dobry

U nas w końcu też zawitało piękne słońce :tak: i moja od 6.30 na nogach z głośnym wołaniem mleko daj.:baffled: Więc musiałam się zwlec z łóżka bo mój m rano śpi tak twardo, że nawet budzika nie słyszy.:no:
Zdrówka dla chorujących, może w końcu na tyle się ociepli, że przestaną nasze dzieciaczki pociągać noskami.
My na bilans dwulatka wybieramy się pod koniec kwietnia.
Miłej niedzieli dla wszystkich :tak:

a u nas pochmurno dzisiaj :dry:
zresztą mi wszystko jedno bo i tak z domu nosa nie wychylam, chociaż miałabym ochotę :-p
młoda śpi, mąż gra w gierkę a mi się nuuudzi...nawet mi się książki czytać nie chce...

hej,

ja tylko na chwilkę, bo muszę się ciut zdrzemnąć, M pilnuje teraz Piotrka, a ja całą noc, bo gorączka sie trzymała:-(, dzwoniłam do lekarza, poinstruował co i jak, i mamy przyjść jutro do przychodni, nie wiem, jak przetrzymam dzisiejszą noc:confused:, może nie będzie tak źle, ale jak gorączka trzyma się i w dzień, to w nocy będzie jeszcze gorzej:-:)-:)-(

buziaczki dla wszystkich:sorry2:

hej ja juz nadaje z domku :tak:

dzisiaj mamy druga imprezke dwulatkowa :rofl2: jedna byla w pl ,to teraz musi byc jeszcze jedna z Tatusiem ...<szok>:rofl2:

zdrowka dla Piotrusia :tak:i buziak ;-)

reklama
Ewelina może daj Piotrusiowi na noc czopki nurofen :tak: u nas bardzo dobrze się sprawdziły przy wysokiej temperaturze:tak::tak:

Sandi powsinogo witaj:tak:

moja nadal marudna masakra z tymi piątkami:baffled: ale najważniejsze że wszystko dobrze i już nie wymiotuje, nie gorączkuje i nie ma biegunki:tak:

Do góry