reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ze mnie też fanka Rancza:tak::tak::tak:
kocham ten serial za realizm:tak:
tak na pierwszy rzut oka może się buraczany wydawać ale trzeba się wgłębić, jak to mówi mój m: "dla inteligentnych":-D

reklama
ja proponuję jutro po receptę na eurespal, dokończcie kurację, prawoślazowy słabiutki
madzikm jak jutro pójdę sama to pewnie mnie zbesztają że bez dziecka a w ogóle wcześniej nie miała przepisanego:baffled: nie chce iść ze względu na siebie bo już ostatnio siedziałam godzinę wśród smarków i pokasływania:baffled: moja teściowa ma zaprzyjaźnioną aptekę aptekę więc może coś podziała rano;-) a jak nie to zadzwonię po naszego pediatrę:tak:

Ranczo oglądam od przypadku do przypadku ale niezły jest.

Ale ostatnio w ogóle na TV mało patrzę, najczęsciej na bajki :-D.

Wczoraj kumpel pytał czy widziałam nowy program "Moment prawdy" na Polsacie ale ja mam n-kę a tam nie ma polsatu. Podesłał mi linki do fragmentów. Taki dość kontrowersyjny choć na pewno będzie miał sporą oglądalność bo pytaja osoby podpięte do wykrywacza kłamstw m.in. o intymne i niekoniecznie "wygodne" rzeczy ;-) a w studiu siedzą mężowie / żony / rodziny / przyjaciele uczestników. Oczywiście na pewno nie wybrali w eliminacjach "świętych" bo któż by to oglądał :-). Znów się ludzie będą sprzedawać dla kasy.
Jak chcecie wiedzieć w czym rzecz to tu jest fragment ;-)[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_7A7AINThY8"]YouTube - 19-03-2009 Moment prawdy part3[/ame]

Cześć kobitki :-)

Przez cały weekend montowaliśmy meble z przerwą na przedszkole i zakupy w Ikei. Ale już jest prawie pięknie ;-).

Co do TV, to ja właściwie nic nie oglądam. Ranczo lubię, ale nie jestem na bieżąco, bo w niedzielę wieczorem często wychodzimy. Tańca z gwiazdami już mam dość :-D.

Życzę zdrowia wszystkim chorym. Ja już się dobrze czuję.

Aha, Picasy używam od dawna, z tym że bardziej do segregowania i publikacji zdjęć. Ostatnio się zaczęłam trochę bawić w obróbkę (np to zdjęcie w awatarze jest przerobione Picasą)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
pogoda u nas fatalna
zimno i wieje sdtrasznie
dzieciaki nadal kaslaja
a ja umieram
dostalam pierwszy od porodu okres i nie moge sie ruszac tak mnie wszystko boli
az mi sie slabo z bolu robi
mam nadzieje ze tak nie zostanie :sorry2:
ja zdycham , dzieciaki marudne maz jak zwykle w pracy , istne kongo u nas

buziolki
acha widzialam fotki na zamknietym