reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a u nas zaczęło się posikiwanie i trzymanie siku do granic możliwości:baffled: wczoraj młoda biegła do ubikacji i siki gubiła po drodze:baffled: Agutku T. jeszcze tak ma czy już przeszedł ten okres posikiwania:confused:

reklama
wróciłam;-)
szczelna jak konserwa:-p długa, zamknięta szyjka:tak: wyniki badań podskoczyły:tak: następna wizyta za 4tyg będzie już 38tc doktor uważa że powinnam dotrwać;-)
zmykam oglądać mecz bo jak zwykle w tv nudy:confused2:
to sobie pooglądałam:-p

super że wszystko w porządku :))

i weekendowo juz u mnie
Mops zaliczyłam oby wnioski przeszły bo sama pani przyjmująca sie zakręciła ale najwyżej wezwą
zakupki po drodze zrobiłam i musze upiec ciacho na mini torta na jutro dla męza niespodziankę mu zrobimy :)
pogoda taka sobie a miało byc ciepło

hej!

Dziewczyny ledwo żyję a jutro od rana mam studia:eek: na dodatek muszę ogarnąć dom zamiast leżeć...

roksi to możesz jeszcze poszaleć - jakkolwiek lubisz;-)

agutek to co za bunt znowu? u nas akcje bo ona chce mleko o 5 rano - nie ustępujemy, nie chce się ubierać do przedszkola:confused2:

wczoraj coś musiało się zdarzyć w przedszkolu bo miała zmienione majteczki i spodnie - może podsikiwanie jak piszecie, mąż oczywiście nie zauważył, że panie przebrały, o nic nie zapytał, na dodatek zgubili czapkę, majtki i spodnie:confused2: normalnie nie ma jak chłopa wysłać z dzieckiem:-D

hej!

Dziewczyny ledwo żyję a jutro od rana mam studia:eek: na dodatek muszę ogarnąć dom zamiast leżeć...

roksi to możesz jeszcze poszaleć - jakkolwiek lubisz;-)

agutek to co za bunt znowu? u nas akcje bo ona chce mleko o 5 rano - nie ustępujemy, nie chce się ubierać do przedszkola:confused2:

wczoraj coś musiało się zdarzyć w przedszkolu bo miała zmienione majteczki i spodnie - może podsikiwanie jak piszecie, mąż oczywiście nie zauważył, że panie przebrały, o nic nie zapytał, na dodatek zgubili czapkę, majtki i spodnie:confused2: normalnie nie ma jak chłopa wysłać z dzieckiem:-D

o tak chłopa wysłać to się nie spyta co trza donieśc co robiło dziecko itp
u nas bunt tez non stop o wszystko
meliskę sobie popijać zaczynam ale im czasem tez zapodaje melisę w płynie spokojniejsze są oba

madzikm ja tez zaraz sie biorę za sprzatanie domu jutro teściów zaprosimy choć na ciasto i kawę
a weny brak ale jak ją odnajdę to wpadnę i do ciebie

Madzikm będę się ratować tym naparem z liści malin co blu poleca;-) jak mnie nic nie ruszy po 38tc to przyjmuje zgłoszenia na mycie okien;-)
No tak to jest z chłopami moi jak na razie zgubili na spacerze lalkę:tak:

moja znów się posikała:baffled: majty do zmiany:baffled::baffled:

mój od jakiegoś czasu też trzyma siku do ostatniej chwili, a nawet zdarza się posikać mu... Ostatnio bunt się u nas objawia tym, ze mały rozrzuca zabawki w zabawie, a potem nie chce ich sprzątać... i dziś prawie się poryczałam nad nim z bezsilności...

Agatulka mam swoje:-p:-p:-p też zrobiłam młoda jak nigdy wcina i mówi "pycha" właśnie je drugiego:szok: a zazwyczaj marudził i może z pół zjadła:baffled:

spadamy zaraz na drzemkę;-)

a zapomniałam napisać że poszłam dziś z młodą do sklepu a tu w kolejce jakiś facet zaczyna smyrać N. po włosach:angry: oczywiście od razu go opierniczyłam a on zdziwiony:baffled: i zaczął monolog wygłaszać że baby to nic tylko rodzą tyle dzieci dookoła że od tych hałasów nie da się wytrzymać:szok::wściekła/y: jeszcze na koniec rzuciłam kilka słów i poszłam bo co się będę denerwować:sorry2: co za wstrętny dziad łapska brudne i będzie mi dziecko dotykał :wściekła/y:

reklama
Agatulka mam swoje:-p:-p:-p też zrobiłam młoda jak nigdy wcina i mówi "pycha" właśnie je drugiego:szok: a zazwyczaj marudził i może z pół zjadła:baffled:

spadamy zaraz na drzemkę;-)

a zapomniałam napisać że poszłam dziś z młodą do sklepu a tu w kolejce jakiś facet zaczyna smyrać N. po włosach:angry: oczywiście od razu go opierniczyłam a on zdziwiony:baffled: i zaczął monolog wygłaszać że baby to nic tylko rodzą tyle dzieci dookoła że od tych hałasów nie da się wytrzymać:szok::wściekła/y: jeszcze na koniec rzuciłam kilka słów i poszłam bo co się będę denerwować:sorry2: co za wstrętny dziad łapska brudne i będzie mi dziecko dotykał :wściekła/y:

o kurde ale ham
mój tez ostatnio ma ciągle apetyt wraca ze żłobka i zjada 2 obiad w domu tylko sie cieszyć

Do góry