reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
pogoda się zepsuła, mykniemy szybko na spacer, bo się jeszcze rozpada;-)
Piotrek za to nauczył się bić
, wczoraj np. kopnął tatę, tak ni z gruszki ni z pietruszki
pogoda się zepsuła, mykniemy szybko na spacer, bo się jeszcze rozpada;-)
Piotrek za to nauczył się bić

agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
wróciłam;-)
szczelna jak konserwadługa, zamknięta szyjka
wyniki badań podskoczyły
następna wizyta za 4tyg będzie już 38tc doktor uważa że powinnam dotrwać;-)
zmykam oglądać mecz bo jak zwykle w tv nudy
to sobie pooglądałam![]()
super że wszystko w porządku
i weekendowo juz u mnie
Mops zaliczyłam oby wnioski przeszły bo sama pani przyjmująca sie zakręciła ale najwyżej wezwą
zakupki po drodze zrobiłam i musze upiec ciacho na mini torta na jutro dla męza niespodziankę mu zrobimy
pogoda taka sobie a miało byc ciepło
madzikm
Mamy lutowe'07
hej!
Dziewczyny ledwo żyję a jutro od rana mam studia
na dodatek muszę ogarnąć dom zamiast leżeć...
roksi to możesz jeszcze poszaleć - jakkolwiek lubisz;-)
agutek to co za bunt znowu? u nas akcje bo ona chce mleko o 5 rano - nie ustępujemy, nie chce się ubierać do przedszkola
wczoraj coś musiało się zdarzyć w przedszkolu bo miała zmienione majteczki i spodnie - może podsikiwanie jak piszecie, mąż oczywiście nie zauważył, że panie przebrały, o nic nie zapytał, na dodatek zgubili czapkę, majtki i spodnie
normalnie nie ma jak chłopa wysłać z dzieckiem
Dziewczyny ledwo żyję a jutro od rana mam studia

agutek to co za bunt znowu? u nas akcje bo ona chce mleko o 5 rano - nie ustępujemy, nie chce się ubierać do przedszkola

wczoraj coś musiało się zdarzyć w przedszkolu bo miała zmienione majteczki i spodnie - może podsikiwanie jak piszecie, mąż oczywiście nie zauważył, że panie przebrały, o nic nie zapytał, na dodatek zgubili czapkę, majtki i spodnie

agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
hej!
Dziewczyny ledwo żyję a jutro od rana mam studiana dodatek muszę ogarnąć dom zamiast leżeć...
wczoraj coś musiało się zdarzyć w przedszkolu bo miała zmienione majteczki i spodnie - może podsikiwanie jak piszecie, mąż oczywiście nie zauważył, że panie przebrały, o nic nie zapytał, na dodatek zgubili czapkę, majtki i spodnienormalnie nie ma jak chłopa wysłać z dzieckiem
![]()
o tak chłopa wysłać to się nie spyta co trza donieśc co robiło dziecko itp
u nas bunt tez non stop o wszystko
meliskę sobie popijać zaczynam ale im czasem tez zapodaje melisę w płynie spokojniejsze są oba
madzikm ja tez zaraz sie biorę za sprzatanie domu jutro teściów zaprosimy choć na ciasto i kawę
a weny brak ale jak ją odnajdę to wpadnę i do ciebie
Lajla83
Madzikm będę się ratować tym naparem z liści malin co blu poleca;-) jak mnie nic nie ruszy po 38tc to przyjmuje zgłoszenia na mycie okien;-)
No tak to jest z chłopami moi jak na razie zgubili na spacerze lalkę
moja znów się posikała
majty do zmiany

No tak to jest z chłopami moi jak na razie zgubili na spacerze lalkę

moja znów się posikała

agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
idę szykować naleśniki komu podrzucić kilka??????
będzie jeszcze krem z brokuła z grzankami
będzie jeszcze krem z brokuła z grzankami
magdajucha
mamunia Krzysiunia
mój od jakiegoś czasu też trzyma siku do ostatniej chwili, a nawet zdarza się posikać mu... Ostatnio bunt się u nas objawia tym, ze mały rozrzuca zabawki w zabawie, a potem nie chce ich sprzątać... i dziś prawie się poryczałam nad nim z bezsilności...
Lajla83
Agatulka mam swoje

też zrobiłam młoda jak nigdy wcina i mówi "pycha" właśnie je drugiego
a zazwyczaj marudził i może z pół zjadła
spadamy zaraz na drzemkę;-)
a zapomniałam napisać że poszłam dziś z młodą do sklepu a tu w kolejce jakiś facet zaczyna smyrać N. po włosach
oczywiście od razu go opierniczyłam a on zdziwiony
i zaczął monolog wygłaszać że baby to nic tylko rodzą tyle dzieci dookoła że od tych hałasów nie da się wytrzymać
jeszcze na koniec rzuciłam kilka słów i poszłam bo co się będę denerwować
co za wstrętny dziad łapska brudne i będzie mi dziecko dotykał 

a zapomniałam napisać że poszłam dziś z młodą do sklepu a tu w kolejce jakiś facet zaczyna smyrać N. po włosach

reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Agatulka mam swojeteż zrobiłam młoda jak nigdy wcina i mówi "pycha" właśnie je drugiego
a zazwyczaj marudził i może z pół zjadła
a zapomniałam napisać że poszłam dziś z młodą do sklepu a tu w kolejce jakiś facet zaczyna smyrać N. po włosachoczywiście od razu go opierniczyłam a on zdziwiony
i zaczął monolog wygłaszać że baby to nic tylko rodzą tyle dzieci dookoła że od tych hałasów nie da się wytrzymać
jeszcze na koniec rzuciłam kilka słów i poszłam bo co się będę denerwować
co za wstrętny dziad łapska brudne i będzie mi dziecko dotykał
![]()
o kurde ale ham
mój tez ostatnio ma ciągle apetyt wraca ze żłobka i zjada 2 obiad w domu tylko sie cieszyć