reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry ale tobie dobrze :-D
malaga współczuję....

Ja już po pracy, czekam na męża, który ma przynieść coś do jedzenia na obiad...umieram z głodu :-D

reklama
No fakt...późno wracasz. Tego akurat nie zazdroszczę :no:

A mi się rozwalił wczoraj laptop i teraz szybciorem siedzę na laptopie męża, ale zaraz przylezie z pracy i skończy się to dobre :sick: Najgorsze jest to, że mąż poinformował mnie, że zawias, który mi się rozleciał jest niedostępny więc chyba nici z komputerka mojego...mogłabym sobie przynieść swojego z pracy, ale nie chce mi się codziennie go dźwigać z pracy do domu i na odwrót...buuuu :-(

Mam Della D600 i właśnie w nim jest jakaś wada, że po jakimś czasie we wszystkich z tego typu wyłamuje się zawias przy matrycy no i mojego też szlag trafił :angry: Mąż wziął do pracy żeby wymienić, ale na chwilę obecną nie ma żadnego dostępnego :-(

Mam Della D600 i właśnie w nim jest jakaś wada, że po jakimś czasie we wszystkich z tego typu wyłamuje się zawias przy matrycy no i mojego też szlag trafił :angry: Mąż wziął do pracy żeby wymienić, ale na chwilę obecną nie ma żadnego dostępnego :-(
Della nie mamy niestety :no:. To twój mąż chyba pracuje w mojej branży :tak:.

A ja namawiam męża, żeby mi kupił laptopa ;-) Ale ciągle mówi, że brak funduszy :-p Marzy mi się taki mój własny laptopik :-)

reklama
dziewczyny czy wy juz eksmitowalyscie dzieci do drugiego pokoju,

Piotruś od początku śpi w swoim pokoju i u nas jest odwrotna kwestia, kiedy my się wyprowadzimy do drugiego pokoju:-).
Na razie wyprowadził się tylko tata, od kiedy zaczęły sie problemy ze snem Piotrusia:no:.
A ja nie wiem kiedy, pewnie jak przestanę karmić piersią, czyli za ok.pół roku:szok:

Do góry