Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany. Muszę wam powiedzieć, że jestem zmęczona. Praca, opieka nad dzieckiem i jeszcze firma. Z tego zmęczenia mam jakieś spuchnięte dłonie.
Biedna Tolcia. My stosowałyśmy jakiś lek w sprayu ale nie działał. Katar sam minął. współczuje nocka będzie pewnie długa...
i biedna Natalka...ale to niestety nie pierwszy i nie ostatni guzioł
.
Laurka nie ma już gorączki ale za to ma wysypke. Dziewczny czym posypywałyście taką wysypkę? ja potraktowałam ją mączką ziemniaczaną
![]()
moja jeszcze nigdy nie zrobiła kupki do nocnikaAaa...zapomnialam napisac :-)
Dzisiaj rano kolo 6 corcia nie zrobila kupki w pieluszke przez sen jak to ma w zwyczaju. Wstalismy wiec wszyscy jakos po 7. No i tak z glupia posadzilam ja na nocnik mimo, ze cora nie wykazywala jakiejs checi na zrobienie czegos. Ale jak ja posadzilam to zaczela stekac i zrobila siusiu i kupke :-)
Ale mielismy radoche![]()