reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry sporo tego zalatwiania jest w zwiazku z otwarciem firmy :baffled:
ja osobiscie jestem zawsze zainteresowana akcesoriami do karmienia i ciuszkami firmowymi, ktore niestety sa piekielnie drogie :eek: i pewnie nie da rady ich zbyt tanio dostac od dystrybutora nie? w koncu to marka i pewnie sie cenia :baffled:
No, na pewno się cenią i nie chcą psuć rynku. Poza tym niektóre firmy mają taką politykę, że tylko w sklepach firmowych można kupić i nie sprzedadzą nikomu innemu. Trzeba by na wyprzedażach kupować, tylko nie wiem czy chcieliby wystawić w sklepie fakturę :-p.

Chociaż mąż sceptycznie nastawiony :rofl2:
Mój też :tak:. Byliśmy dzisiaj u znajomych, którzy spodziewają się dzidziusia i im pozazdrościłam :-). A mój mąż wręcz odwrotnie, ciągle mówił, że na początku jest przerąbane i że im nie zazdrości :-p:-p:-p.

Karolek nam sie wyspindrał dzisiaj na oparcie od kanapy. Kanapa jest skórzana, a on miał gołe nóżki, więc miał dobrą przyczepność. Wdrapał sie i zaglądał za kanapę. Padliśmy ze śmiechu :-D.

A teraz właśnie wyje, bo nie chce spać :szok:. A poszedł spać tak wcześnie, bo spał tylko pół godziny po południu w aucie i wyglądał na bardzo zmęczonego. Tarł oczy, awanturował się o byle co...

reklama
Witajcie :-)

Wiecie co... mam chcicę na dziecko :-D Ni z tego ni z owego mi się zachciało :rofl2: Pewnie dlatego, że okres się zbliża :-p
Może jednak te staranka będą w tym roku... ;-) Chociaż mąż sceptycznie nastawiony :rofl2:

Miłego wieczorku Wam życzę :-)
mój mąż to by chciał już:-p:szok: ale ja chyba wolałabym jedno dziecko:sorry: ewentualnie różnicę 3 lat:tak:
moja dzisiaj padła nieprzytomna:szok:
mężulka nie ma więc zaraz wskakuje do łóżka z mężulkowym laptopem do tego herbatka:-)

roksi a gdzie sa maz o tej porze podzial? :-D

dzizas, ale u nas darcie bylo podczas kapieli :szok: pierwszy raz! nie wiem o co chodzilo, nie wyczailam, ale kompletnie nie dala sie polozyc w wannie:no: moze woda byla z deka za goraca? nie mam pomyslu...troche ja to przeziebienie zmienilo i bardziej marudna jest, wiec moze to jest przyczyna? z jedzeniem dzisiaj tez cyrki, co prawda eksperymentowalam sporo dzisiaj, ale kto wie czy ten katar nie zawinil :baffled:

dobrze, ze chociaz spokojnie poszla spac :-D

Witka!

Było u Was słońce?? u nas pochmurno, wyciągnęłam m na spacer ale zachwycony nie był. Powiem Wam, że mnie to wkurza - on by ciągle w domu siedział a mnie nosi, nie dobraliśmy się:-D (rychło czas się kapnęłam, znamy się 8 lat, a od 2,5 jesteśmy małżeństwem:-D)

agutek - też kochasz jak Tolcia się sama sobą zajmuje?:-)
moja teraz ogląda bajeczki:-):-):-)
na katar dawałam tylko to co dziewczyny piszą, miałam wrażenie, że pulmex jej pomagał.
Niesamowita teściowa, która mimo zajmowania się wnusią w tyg. bierze ją jeszcze w sobotę!:happy:

blueberry - dzielna jesteś gdy przy takim wymiarze pracy decydujesz się na coś jeszcze! oby Ci nie brakło czasu na BB;-)

soppana - i jak zmiany w życiu Ignasia pod kątem zasypiania?
mam zerknąć na inny wątek?;-)

malaga - niezrozumiałe dla mnie Twoje zachcianki:rofl2:
ja teraz bardzo negatywnie to postrzegam:-p wymioty. brzuchol, nieprzespane nocki i cyce na wierzchu:-p:-p:-p

elahr - my też kupki nie umiemy namierzyć:-D

roksi - buziak dla Natalki w guza:happy:

Zosia ma pierwszą drzemkę o 11 a drugą o 16, jest bardzo urytmiona :-)

Nie chwaliłam się Wam....pododnie jak ewelina;-), od 2 tyg. chodze na fitness! raz byłam na BPU i raz na Pilatesie - nie podobało mi się, za nudno, wolę jak coś się dzieje;-)
a Tobie agutek podoba się na Pilates, chodzisz jeszcze?
ja mam ambicje choć 2 mc poćwiczyć.

Ferie się skończyły:baffled:Przez całe dwa tygodnie, Zosia była u babci raz na 2 h. Przywykła do zabawy tylko z nami, a w tym tyg. muszę ją oddać na służbę 3 razy na jakieś 3 godziny. Pewnie będzie się nudzić bo dziadkowie się tak z nią nie bawią, no ale wyjścia nie ma. Oprócz pracy znów mam radę ped. a w czwartek kolacja z m w ulubionej restauracji:-)

alem się opisała...:-)

madzikm to nie tesciowa tylko moja mama opiekowala sie w weekend cora ;-) a pilates moze nie zawojowal mna, ale jezdzilam pozna wieczorna pora na niego i tak super sie przy nim relaksowalam i rozciagalam :tak: wracalam do domu taka pelna energii...a teraz nie chodze, bo mi moja grupe rozwiazali (za pozno dla babek bylo, a dla mnie to byla idealna godzina:dry:)

teraz wiec sie bycze w domu i na planach zrobienia czegos ze soba tylko sie konczy :baffled:

madzikm to nie tesciowa tylko moja mama opiekowala sie w weekend cora ;-) a pilates moze nie zawojowal mna, ale jezdzilam pozna wieczorna pora na niego i tak super sie przy nim relaksowalam i rozciagalam :tak: wracalam do domu taka pelna energii...a teraz nie chodze, bo mi moja grupe rozwiazali (za pozno dla babek bylo, a dla mnie to byla idealna godzina:dry:)

teraz wiec sie bycze w domu i na planach zrobienia czegos ze soba tylko sie konczy :baffled:

ja mam właśnie pilates o 20 ale wolę o 17 BPU bo wtedy Zosia śpi, wracam to jeszcze się bawimy i kąpiel itp.
faktycznie wyrozciągana byłam nieźle;-)

roksi a gdzie sa maz o tej porze podzial? :-D
mój mąz w długa poszedł:-D a dokładnie został u mojej mamy bo robi remont w łazience i coś tam prąd siadł:baffled: więc mój mężulek naprawia:tak: mój tatko w rozjazdach cały czas więc kobieta sama z prądem sobie nie poradzi:no:

reklama
A mój mąż poszedł się lumpić ;-). Ale kazałam mu wcześniej iść do sklepu i kupić redsika dla mnie :tak:. I sobie piję :-).

blueberry - dzielna jesteś gdy przy takim wymiarze pracy decydujesz się na coś jeszcze! oby Ci nie brakło czasu na BB;-)
Na BB mam czas w pracy ;-). Jestem super wydajnym pracownikiem :-D.

Do góry