reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

rany, moje dziecie nie potrafi pic z kubka niekapka:szok:, do tej pory dawałam mu herbatke z butelki i mleczko tez (tzn próbowałam mu dać),
dzisiaj mu dałam pierwszy raz, a on próbuje cały czas odgryźć ustnik:szok:, jak go tego nauczyć:confused:

reklama
ale pusto :szok:

no tak early days i cherokee to to samo :tak: mi one bardzo przypasowaly, bo sa bardzo dobre jakosciowo i latwo sie przez glowke nakladaja, ale pewnie te drewexu tez sa super, bo na takie wygladaja :tak:

a rozgladalas sie za firma sofija?
u nas taka jedna "slynna" polozna bardzo poleca ta firme i ma praktycznie tylko jej ciuszki :tak:
ona chyba tez polska jest :-)

moje dziecko spalo po poludniu i nie marudzi teraz, a ostatnio budzila sie z placzem i marudzila okropnie :-p

rany, moje dziecie nie potrafi pic z kubka niekapka:szok:, do tej pory dawałam mu herbatke z butelki i mleczko tez (tzn próbowałam mu dać),
dzisiaj mu dałam pierwszy raz, a on próbuje cały czas odgryźć ustnik:szok:, jak go tego nauczyć:confused:

chyba tylko konsekwentnym podawaniem picia w niekapku :sorry2:
moja na poczatku tez nie bardzo wiedziala o co biega ale po kilku razach zalapala :tak: ja zaczelam picie podawac w niekapku juz jakos jak miala 4,5 miesiaca :happy2:

nie zalamuj sie tylko codziennie dawaj w niekapku, w koncu zrozumie o co chodzi :tak: powodzenia :happy2:

u mnie już po porządkach:tak: wypoczynek i dywan wyprane:-D
Natalka opanowała pić z kubka z rurką:tak: po prostu zobaczyła jak starszy kolega pije i sama załapała;-)
zmykam na solar bom blada jak ściana:angry:

Raczej wszystko jest w sklepach. Early Days niby nie ma, ale to jest to samo co Cherokee. Zobaczę jak to dalej pójdzie, bo w sumie dopiero 2 dzień dzisiaj. Myślę, że dobrze jest mieć jak najszerszy asortyment, bo ludzie lubią kupić różne rzeczy za jednym zamachem. No ale tego nie przeskoczę ;-).
Early days to chyba nie to samo co Cherokee:no:
Early Days sprzedaje Primark, a Cherokee Tesco:tak:i te pierwsze sa troche tansze:tak:

Ewelina nie martw sie, Piotrusiowi na pewno szybko pojdzie nauka z kubeczka:tak:Olivka na poczatku sie krztusila, ale w koncu zalapala;-)
a to taki prawdziwy niekapek, ktory ytrzeba przycisnac, zeby cos wyplynelo?
my mamy po prostu taki ustnik s trzema dziurkami, z ktorego normalnie leci, lekarz mi powiedzial, ze lepiej od razu do takiego dziecko przyzwyczaic, bo to zdrowsze dla zebow:tak:

hejka!

nawet nie straszcie, że coś się zmieni w spaniu Zosi:szok:, dwie drzemki po 1,5 to jest to:tak::tak::tak:

blueberry - wiesz dobrze, że na rozkręcenie interesu czasu potrzeba:tak:

ile Marcowiątka piją herbatki/soczku? ostatnio, za radą agutka daję Zosi po obiedzie a ona nie chce:szok:nie pije nic tylko mleko, czy to normalne?

reklama
moze nie jest spragniona ;-)

u nas ilosc picia jest naprawde zroznicowana..sa dni ze oproznia ten kubek 200ml i dopija jeszcze, a czasem wypija tylko 20-30ml i koniec :eek:

Do góry