reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Aga masz racje my tez nie chodzimy przy malej na palcach ale zeby szybciej usnela to jednak zanosze ja w najbardziej spokojne miejsce jezeli jest taka mozliwosc:tak:

A moj slubny tez ma bardzo donosny glos:-) i glosno sie smieje myslalam ze jak bedzie mial swoje dziecko to bedzie umial sciszyc glos ale niestety tego sie nie da przeskoczyc

A moj slubny tez ma bardzo donosny glos:-) i glosno sie smieje myslalam ze jak bedzie mial swoje dziecko to bedzie umial sciszyc glos ale niestety tego sie nie da przeskoczyc
ja tez tak myslalam:-D:-D:-Dwyjelas mi to z ust:tak::-)tylko ja niewiedzialam jak to opisac ale zrobilas to za mnie:) super:tak:;-):-D

A mój maluszek usypia w ciszy, bo cały dzień jesteśmy sami:zawstydzona/y: (mąż pracuje 12 h) przecież nie będę specjalnie hałasować, żeby się przyzwyczaił:eek:, jest jedynie telewizja:szok:.

Dobrej nocy dziewczyny:-D

ok to lecimy na Pomorze trzymajcie kciuki zeby mala nie plakala w podrozy:tak:
no i zeby slonko wyszlo no a to sie tyczy chyba calej Polski

Dzień Dobry Dziewczyny:-)
moja niunia wczoraj nie chciał iść spać:no: no ale wkońcu o 23 poszła:szok:
u nas pogoda znów tak jak wczoraj czyli zimno i wieje:angry: no ale musimy dzisiaj wyjść z domu p osukienkę chrzcinową dla małej i oddać do reklamcji gondole:baffled:

Roxsi23 jak kupisz sukienke do chrztu to moglabys wstawic jej zdjecie...albo chociaz napisac ile Cie kosztowala ;-)bo ja tu u nas sie rozgladalam i sa bardzo drogie wiec niewiem czy sie nie wstrzymac z kupnem do wyjazdu do pl:sorry2:ale tam tez nie orientuje sie z cenami hmm

reklama
Do góry