Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Ja nie jestem informatykiem, ale zainstaluj sobie Firefoxa, może będzie lepiej :-).Witam!
widzę, że część z Was pracuje w branży komputerowej to może wiecie czemu mnie wywala z BB i wyskakuje jakiś raport o błędach??? strasznie mnie to wkurza, bo ni emogę z wami forumować:-(
Ja nie jestem informatykiem, ale zainstaluj sobie Firefoxa, może będzie lepiej :-).
Mozilla Download

JMM
myslałam że znów jestem w ciąży

zawsze @ dostawałam w poniedziałaki jak w zegarku
a tu czekam poniedziałek nic, wtorek nic, wczoraj nic
juz miałam wizje: ja karmie cycem, a Natalka lata z obłędem w oczach po domu
naszczęście @ przyszedł wieczorem
pierwszy raz przytrafiło mi się takie opóźnienie przy tabletkach
oby ostatnie

poprostu jak ja byłam chora, to mała podłapała jak się kaszle
wiec idę się upewnić, czy ten kaszel to dalej udawany czy związany z katarem