reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!

widzę, że część z Was pracuje w branży komputerowej to może wiecie czemu mnie wywala z BB i wyskakuje jakiś raport o błędach??? strasznie mnie to wkurza, bo ni emogę z wami forumować:-(

reklama
Nie pomogę ci ale sama mam problemy z forum...na IE właśnie wyskakuje błąd aplikacji i wyrzuca mnie, a na Firefoxie mam wielkie litery w oknie odpowiedzi i co jakiś czas nie działa mi "szybka odpowiedź". Mąż już mi na to patrzył i nie dał rady nic z tym zrobić...coś mi się kojarzy, że kiedyś administratorzy pisali, że BB działa poprawnie tylko z określonymi przeglądarkami :rolleyes:

Witam!

widzę, że część z Was pracuje w branży komputerowej to może wiecie czemu mnie wywala z BB i wyskakuje jakiś raport o błędach??? strasznie mnie to wkurza, bo ni emogę z wami forumować:-(
Ja nie jestem informatykiem, ale zainstaluj sobie Firefoxa, może będzie lepiej :-).

Mozilla Download

Mam pytanie czy wy dajecie swoim dzieciaczkom jakieś witaminy? Bo mój Ignaś troche chorowitek jest a planuje żłobek i chciałabym go jakoś wzmocnić
Niestety więcej karmie go butelką (cycuń tylko w nocy ) więc nie wiem. Wcześniej pediatra mówiła że jak się karmi piersią to nie trzeba, a teraz?
A do naszej przychodni iść to masakra. Do zdrowych nie mają czasu bo dużo szczepień a u chorych wiadomo- zarazki!

Dzień Dobry:-)
buziaki dla naszej pół rocznej dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale miałam jazde przez dwa dni:szok: myslałam że znów jestem w ciąży:szok::szok::szok: zawsze @ dostawałam w poniedziałaki jak w zegarku:tak: a tu czekam poniedziałek nic, wtorek nic, wczoraj nic:eek: juz miałam wizje: ja karmie cycem, a Natalka lata z obłędem w oczach po domu:zawstydzona/y: naszczęście @ przyszedł wieczorem:tak: pierwszy raz przytrafiło mi się takie opóźnienie przy tabletkach:szok: oby ostatnie:-D

Wszystkiego naj... dla Laury :tak:

Właśnie wróciliśmy z długiego spacerku. Pogoda jest super i trzeba wykorzystać.:tak: Szkoda, że niektóre mamusie muszą już siedzieć w pracy:-(

reklama
moja córcia ma katar:-( lekki ale słychać że ma:-( i jeszcze kaszle:-(
musze iść do lekarza, bo nie wiem czy ten kaszel jest naprawde, czy mała udaje:eek:
bo jak byłysmy na szczepieniu, to mówiłam pani doktor ,że nic w płucach nie słyszy i ten kaszel jest udawany:-D poprostu jak ja byłam chora, to mała podłapała jak się kaszle:-D wiec idę się upewnić, czy ten kaszel to dalej udawany czy związany z katarem:confused:

Do góry